reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
bo ja gapa jestem i zle napisalam:-(buciki sa nie powyzej kostki tylko lydkitakie juz jak by kozaczkino ale stwierdzilam ze na mrozne dni do wozka beda idealne a do biegania zakupie jeszcze jedne
anusia sliczne buciki...
stjepa dawaj te rozowa landryne
a to nasz ostatni nabytek jeszcze hulajnoga czeka na Emilka,fajnie miec znajomych ze starszymi dziecmi
anusia sliczne buciki...
stjepa dawaj te rozowa landryne
a to nasz ostatni nabytek jeszcze hulajnoga czeka na Emilka,fajnie miec znajomych ze starszymi dziecmi
Załączniki
Ostatnia edycja:
ANUSIA - butki sliczne.....calkiem podobne do Kubalowych, identyczna podeszwe maja ...tylko kolor oczywiscie inny.
SZMINA - widze ze Emilka zadowolona z nowego pojazdu Probuje juz cos pedałowac? Bo Kuba
To ja w zwiazku z nabytkiem rejestrujacym wrzucam pare fotek.
To ostatnio kupilismy dla Filipka:
A to pare ubranek dla Kuby i trampki do biegania w domu
SZMINA - widze ze Emilka zadowolona z nowego pojazdu Probuje juz cos pedałowac? Bo Kuba
To ja w zwiazku z nabytkiem rejestrujacym wrzucam pare fotek.
To ostatnio kupilismy dla Filipka:
A to pare ubranek dla Kuby i trampki do biegania w domu
Ostatnia edycja:
szmina
mamusia Emilki i Filipka
anetka rozkoszne ciuszki och jak zazdroszczekilka ubranekm podobnych do Kubusiowychkoszula w kratke i dzinsyczyzby chlopcy mieli taki sam gust?;-)
a Emilka nie pedaluje...pedaly sie nie kreca wiec moge ja spoko pchac :O)
a ja wklejam te niewygodne butki Emilkowenie znalazlam naszego modelu a ten jest prawie taki sam tylko bez futerka
a Emilka nie pedaluje...pedaly sie nie kreca wiec moge ja spoko pchac :O)
a ja wklejam te niewygodne butki Emilkowenie znalazlam naszego modelu a ten jest prawie taki sam tylko bez futerka
Załączniki
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Szmina, ladne te buciki, szkoda, ze Emilka nie daje rady w nich chodzic :-(
Anetko sliczne ciuszki , Filipek i Kuba beda wystrojeni na maksa ;-)
A ja jutro jade po butki na zime dla Julka takie do kostki
Anetko sliczne ciuszki , Filipek i Kuba beda wystrojeni na maksa ;-)
A ja jutro jade po butki na zime dla Julka takie do kostki
M
m_ktosia
Gość
no to musze powiedziec ze moja ma wlasnie butki kozaki wysokie normalnie do pollyki i luzik.. no tak jak kalosze...
tylko inny problem.. ona zdolala w kilka tygodnie z nich wyrosnac.. znaczy juz sa na styk i byl plan ze to na sezon caly bo sporo kosztowaly... a tu kupa.. trzeba bedzie nowe za chwile dobrze ze jej jimus to donosi w przyszlym roku i sie inwestycja zwroci
anetka bosko,, przemilo popatrzec ze ty znowu te malusie ciuszki potrzebujesz
o i pysia tez szalejesz widze... milutko
moj bobas juz wyrasta z rozmiaru 56 tymczasem
w prezecie dostal kilka spioszkow, spodenki, czapeczke, etc i juz trzeba je bedzie odkladac za chwile.. ale ten czas leci
a najfajniejszy prezet dla dzidziusia bo haniu pytalas... to byl taki pojemniczek na zabki... wiem ze to nie ten okres kompletnie.. ale pani byla dentystka i tak fajnie pasowalo.. pojemniczek jej przesliczniusi blekitny
a i nelci sie podostawalo bo niektore ludziska to rozumieja ze jak dwoje dzieci to obojgu cos trzeba...
tylko inny problem.. ona zdolala w kilka tygodnie z nich wyrosnac.. znaczy juz sa na styk i byl plan ze to na sezon caly bo sporo kosztowaly... a tu kupa.. trzeba bedzie nowe za chwile dobrze ze jej jimus to donosi w przyszlym roku i sie inwestycja zwroci
anetka bosko,, przemilo popatrzec ze ty znowu te malusie ciuszki potrzebujesz
o i pysia tez szalejesz widze... milutko
moj bobas juz wyrasta z rozmiaru 56 tymczasem
w prezecie dostal kilka spioszkow, spodenki, czapeczke, etc i juz trzeba je bedzie odkladac za chwile.. ale ten czas leci
a najfajniejszy prezet dla dzidziusia bo haniu pytalas... to byl taki pojemniczek na zabki... wiem ze to nie ten okres kompletnie.. ale pani byla dentystka i tak fajnie pasowalo.. pojemniczek jej przesliczniusi blekitny
a i nelci sie podostawalo bo niektore ludziska to rozumieja ze jak dwoje dzieci to obojgu cos trzeba...
Anetko, Pysiu dziewczyny szalejecie, fajnie kupowac takie malusie ubranka co?
My z bucikow kupilismy malemu nike, takie do kostki, no moze troche za. Smiga w nich okej, no a teraz bede powli szukac bucikow na zime, ale tak mysle, ze trzeba by kupic z duzym zapasem, w sensei zeby tam w razie co grube skarpety czy rajtki sie miescily. A wy jak mysliscie?
No i kombinezon tez sie przyda, ale mysle, ze kupie ze spodniami i kurtka osobno.
Szminka i jak mala na rowerku? Lubi jezdzic? A co do hulajnogi to ostatnio wypowiadal sie fizjoterapeuta (Zawitkowski) ze hulajnoiga to bardzo dobra sprawa, ze pomaga w rozwoju itd tylko wazne zeby dziecie jezdzilo na zmiane, raz jedna noga sie odpychac raz druga.
M_ktosiu to bardzo wazne zeby starszemu dziecku tez cos przynosic jak sie urodzi drugie. Ja wrecz bede uprzedzac o tym albo bede sama miala jakies prezenty dla niego w razie co, bo nie chce zeby Erys czul sie gorszy.
My z bucikow kupilismy malemu nike, takie do kostki, no moze troche za. Smiga w nich okej, no a teraz bede powli szukac bucikow na zime, ale tak mysle, ze trzeba by kupic z duzym zapasem, w sensei zeby tam w razie co grube skarpety czy rajtki sie miescily. A wy jak mysliscie?
No i kombinezon tez sie przyda, ale mysle, ze kupie ze spodniami i kurtka osobno.
Szminka i jak mala na rowerku? Lubi jezdzic? A co do hulajnogi to ostatnio wypowiadal sie fizjoterapeuta (Zawitkowski) ze hulajnoiga to bardzo dobra sprawa, ze pomaga w rozwoju itd tylko wazne zeby dziecie jezdzilo na zmiane, raz jedna noga sie odpychac raz druga.
M_ktosiu to bardzo wazne zeby starszemu dziecku tez cos przynosic jak sie urodzi drugie. Ja wrecz bede uprzedzac o tym albo bede sama miala jakies prezenty dla niego w razie co, bo nie chce zeby Erys czul sie gorszy.
zosia77
Fanka BB :)
Anetko jakie słodkie te ubranka
Niczko ja tez mam zamiar na zimę kupic kurtke i spodnie . Wczoraj juz widziałam w kilku sklepach, a i butki tak jak mówisz,żeby sie w razie czego i skarpetka i rajstopka zmieściły.
Szminko buciki ładne. Może Emilka musi sie przyzwyczaić. Pamietam jak moja mała na początku nie dawała rady chodzć w kaloszach a teraz smiga jak szalona.
M-ktosiu ale maleństwo szybko rośnie.
Niczko ja tez mam zamiar na zimę kupic kurtke i spodnie . Wczoraj juz widziałam w kilku sklepach, a i butki tak jak mówisz,żeby sie w razie czego i skarpetka i rajstopka zmieściły.
Szminko buciki ładne. Może Emilka musi sie przyzwyczaić. Pamietam jak moja mała na początku nie dawała rady chodzć w kaloszach a teraz smiga jak szalona.
M-ktosiu ale maleństwo szybko rośnie.
reklama
Podziel się: