reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

ANUSIA superowe buciki, musze wlasnie cos takiego dla ewkowca kupic :tak:

a ewcia wzbogacila sie o kombinezon - kurtke ze spodniami na szelkach coccodrillo od babci i prababci, wyglada jak rozowa landrynka :-p

reklama
no Anusia super buciki bardzo ladne :tak:
Aneta jak fajnie to bedzie duzooooo fotek mam nadzieje ;-):-)
Szminka te buciki tez ma Nikodem powyzej kostki i chodzi normalnie a duze sa bo Nikodem ma duza stope ;-)

bo ja gapa jestem i zle napisalam:-(buciki sa nie powyzej kostki tylko lydki:tak:takie juz jak by kozaczki:tak:no ale stwierdzilam ze na mrozne dni do wozka beda idealne a do biegania zakupie jeszcze jedne:tak:
anusia sliczne buciki...
stjepa dawaj te rozowa landryne:-p

a to nasz ostatni nabytek jeszcze hulajnoga czeka na Emilka,fajnie miec znajomych ze starszymi dziecmi:tak::-D

Załączniki

• na rowerku (Medium).JPG
    na rowerku (Medium).JPG
    62 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
ANUSIA - butki sliczne.....calkiem podobne do Kubalowych, identyczna podeszwe maja :-D...tylko kolor oczywiscie inny.
SZMINA - widze ze Emilka zadowolona z nowego pojazdu :tak:Probuje juz cos pedałowac? Bo Kuba :no:

To ja w zwiazku z nabytkiem rejestrujacym :-p wrzucam pare fotek.
To ostatnio kupilismy dla Filipka:
2mi52si.jpg
2popes9.jpg

faotbq.jpg
10i7btg.jpg

A to pare ubranek dla Kuby i trampki do biegania w domu
opztd1.jpg
2znyjci.jpg

o93ihw.jpg

xpd7oi.jpg

2rpxs7m.jpg

Ostatnia edycja:
anetka rozkoszne ciuszki och jak zazdroszcze:tak:kilka ubranekm podobnych do Kubusiowych:-Dkoszula w kratke i dzinsy:tak:czyzby chlopcy mieli taki sam gust?;-)
a Emilka nie pedaluje...pedaly sie nie kreca wiec moge ja spoko pchac :O)

a ja wklejam te niewygodne butki Emilkowe:tak:nie znalazlam naszego modelu a ten jest prawie taki sam tylko bez futerka:tak:

Załączniki

• buciki (Medium).jpg
    buciki (Medium).jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 49
Szmina, ladne te buciki, szkoda, ze Emilka nie daje rady w nich chodzic :-(
Anetko sliczne ciuszki , Filipek i Kuba beda wystrojeni na maksa ;-)
A ja jutro jade po butki na zime dla Julka takie do kostki:tak:

no to musze powiedziec ze moja ma wlasnie butki kozaki wysokie normalnie do pollyki i luzik.. no tak jak kalosze...
tylko inny problem.. ona zdolala w kilka tygodnie z nich wyrosnac.. znaczy juz sa na styk i byl plan ze to na sezon caly bo sporo kosztowaly... a tu kupa.. trzeba bedzie nowe za chwile :baffled: dobrze ze jej jimus to donosi w przyszlym roku i sie inwestycja zwroci :tak:

anetka bosko,, przemilo popatrzec ze ty znowu te malusie ciuszki potrzebujesz :happy2:

o i pysia tez szalejesz widze... milutko

moj bobas juz wyrasta z rozmiaru 56 tymczasem
w prezecie dostal kilka spioszkow, spodenki, czapeczke, etc i juz trzeba je bedzie odkladac za chwile.. ale ten czas leci:blink:

a najfajniejszy prezet dla dzidziusia bo haniu pytalas... to byl taki pojemniczek na zabki... wiem ze to nie ten okres kompletnie.. ale pani byla dentystka i tak fajnie pasowalo.. pojemniczek jej przesliczniusi blekitny:happy2:
a i nelci sie podostawalo bo niektore ludziska to rozumieja ze jak dwoje dzieci to obojgu cos trzeba...

Anetko, Pysiu dziewczyny szalejecie, fajnie kupowac takie malusie ubranka co?

My z bucikow kupilismy malemu nike, takie do kostki, no moze troche za. Smiga w nich okej, no a teraz bede powli szukac bucikow na zime, ale tak mysle, ze trzeba by kupic z duzym zapasem, w sensei zeby tam w razie co grube skarpety czy rajtki sie miescily. A wy jak mysliscie?
No i kombinezon tez sie przyda, ale mysle, ze kupie ze spodniami i kurtka osobno.
Szminka i jak mala na rowerku? Lubi jezdzic? A co do hulajnogi to ostatnio wypowiadal sie fizjoterapeuta (Zawitkowski) ze hulajnoiga to bardzo dobra sprawa, ze pomaga w rozwoju itd tylko wazne zeby dziecie jezdzilo na zmiane, raz jedna noga sie odpychac raz druga.
M_ktosiu to bardzo wazne zeby starszemu dziecku tez cos przynosic jak sie urodzi drugie. Ja wrecz bede uprzedzac o tym albo bede sama miala jakies prezenty dla niego w razie co, bo nie chce zeby Erys czul sie gorszy.

Anetko jakie słodkie te ubranka
Niczko ja tez mam zamiar na zimę kupic kurtke i spodnie . Wczoraj juz widziałam w kilku sklepach, a i butki tak jak mówisz,żeby sie w razie czego i skarpetka i rajstopka zmieściły.
Szminko buciki ładne. Może Emilka musi sie przyzwyczaić. Pamietam jak moja mała na początku nie dawała rady chodzć w kaloszach a teraz smiga jak szalona.
M-ktosiu ale maleństwo szybko rośnie.

reklama
oto moj dzisiejszy zakup. Ubranek zadnych nie nabylam, albo drogie albo mi sie nie podobaly.

Załączniki

• IMG_4875.jpg
    IMG_4875.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 52
Do góry