reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

I kolejne... Anetko, fajne te buciki dla Kubiego, karuzela też super, aż bym też chętnie kupiła, ale niestety :-), Nacia swojej nie zniszczyła i jeszcze mamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka - buty świetne, karuzela zresztą również.
Pysia - cudne te ubranka.
A my dziś kupiliśmy Adasiowi stolik z dwoma krzesełkami oraz kolorowe obrazki do pokoju.

63423_PE170999_S4.jpg71395_PE186815_S4.jpg

Pysiu to zaszalalas- sliczne ciuszki :-)
Aniu ja tez chcialabym kupic taki stolik dla Julka :tak:- z IKEI prawda?
Anetko buty bardzo ladne, ja ostatnio kupilam Julkowi buty z ELEFANTOW i jestem bardzo zadowolona:-)

Koralku, tak, masz rację, z Ikei. Chcieliśmy co prawda nieco inny, ale nie mogliśmy go znaleźć. W poznańskiej Ikei jest od dłuższego czasu remont i w związku z tym pewien chaos. Ponoć ma to być największa Ikea w Polsce.

nas tez czeka w najblizszym czasie zakup stoliczka i krzeselek no i biale beda zeby pasowaly do reszty mebelkow:tak:
pysia ty zawsze jak juz kupujesz to z rozmachem hehe jednej bluzeczki by nie dalo rady co;-):tak::-Dtez tak mam jak juz wejde do sklepu to nie moge sie powstrzymac:tak:
anetka butki fajne:tak:niezle sie bartek ceni ogladalam dla Emilki jak bylam w pl:tak:moj tata myslal ze butki 16 zeta anie 160 hehe:-D

ania 1 ja mam wlasnie ten stolik.. jest super :tak: taki lekki bardzo i malych rozmiarow... mysle coby nie kupic lozka dla juniorow z tej serii teraz :tak:

kupilam moje dzidziuni zaje..fajne buty... z czarnej skory..ocieplane do pol lydki :-)

pysiu slicze ciuszki takie słodziutkie:)

anetko buty świetne:)

ania fajne mebelki , tez by mi sie przydal taki stoliczek i krzeselka ale mam male mieszkanie i zabrdzo chyba nie bede miec na nie miejsca ale pomysle o nich

Pysiu-śliczne ubranka:tak: My też ostatnio kupiliśmy Basi dużo nowych, ciepłych rzeczy, ale aparat się zepsuł...
Ania-też mieliśmy kupić ten stolik z krzesełkami, ale jak byliśmy w Ikei to akurat go nie było:no:Za to u Basi w pokoiku wiszą dokładnie takie same obrazki;-)

Kochane - super zakupki :tak:
PYSIA - ubranka fajowe...Natalka bedzie wystrojona jak mala dama :-)
ANIA - mebelki bardzo fajne :tak:...my tez mielismy kupic jakis stoliczek i krzeselka......ale po umeblowaniu stwierdzilam ze bedzie bardzo ciasno :sorry2:....a z czasem jeszcze jedno lozko trzeba bedzie wstawic...
KTOSIA - hehe ale jestem ciekawa tych butkow Nelki :-p

A z tymi butkami....to wiecie ja nie wiem....ale wyglada na to ze co lekarz to inna opinia :confused: Ja robie to co nam kazał nasz ortopeda...I powiem szczerze ze stopkami sie przejmuje - ja jako dziecko musialam cwiczyc zeby nozki byly proste, M ma plaskostopie.....wiec nie chce zeby u Kuby tez cos :sorry2: Tym bardziej ze odkad zaczal chodzic to stawial stopki za bardzo na boki...a teraz widze ze jest lepiej :tak:

PYSIU - a dzis to ja mam do Ciebie pytanie...Czy Ty kupilas ten kombinezon-spiworek dla Mateuszka? Ajesli tak czy juz go dostalas? To bylo z allegro zdaje sie, Coccobello, dobrze mi sie wydaje?
Ja szukalam w sklepach i powiem szczerze marnie.....w Smyku i 5-10-15 takich nie maja....W Coccodrillo są....ale....no wlasnie - one są takie bardzo sztywne :dry: (dla Kuby kombinezon mialam z Coccodrillo i jakis taki wlasnie jakby niewygodny byl, do tego zapinanie zachodzilo az na buzie).
Poza tym tam rozmiarowka jest lekko dziwna - 62 jest strasznie wielkie.....spokojnie jak 68 wyglada :tak:, wiec trzeba by 56 - a tu wybor niewielki....
Dlatego chcialam zapytac jaki jest ten Coccobello, bo oni sie chyba wzoruja na Coccodrillo.....czy to 62 tez jest takie duze? I czy jest bardzo sztywny.....w aukcji napisali ze to nylon - czy to bedzie przepuszczac powietrze? :confused:
Poki co najbardziej te mi sie podobaja, ale wiadomo ze wyglad to nie wszystko....a chcialabym zeby to byl dobry wybor....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko, no nie kupiłam :no:, bo 120zł + 20zł przesyłka i mi strasznie drogo wyszło :szok::crazy:, a pomyślałam, że jak u nas w Kaliszu byłam ostatnio, to Natalce kupiliśmy za 90zł ten różowy, co miała i liczę na to, że jak tam pojadę next time, to może coś wybiorę :rofl2::-p, a jak nie, to wtedy zamówię ten z allegro :tak::-D.
Tylko teraz mnie wystraszyłaś :szok::rofl2:, że mogę też nie dostać nic fajnego, a w H&M jak byłam, to też cena taka jak na allegro, więc chyba się skuszę.

Do góry