reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

PYSIA - O kurcze...no szkoda. W Coccodrillo jakos po 130 zl u nas sa, wiec roznica niewielka....Tylko nie chce ryzykowac nie majac pewnosci ze sa ok :dry:
A w H&M widzialas takie kombinezony???? Musze sie wybrac, bo tam nie zagladalam :tak:

reklama
Były, jak byłam z Wami w Poznaniu, czyli w sierpniu :baffled:. Rozm. 56 był, ale mi się ogólnie jakoś nie podobały :no::zawstydzona/y:, były całe białe, też na dwie nóżki od razu, ale z dziurą na pas od fotelika (chyba), cena chyba 99zł, ale mnie nie przekonały :baffled::sorry2:, a sierpień był, to nie kupiłam, bo pomyślałam, że będzie jeszcze okazja i może lepszy wybór :tak::-D.
Poczekaj jeszcze tydzień, ja next week pojadę do tego mojego sklepu, jakby co, i bym kupiła, to Ci też mogę kupić, jakby Ci się spodobał, to go wymierzę i może się skusisz :rofl2::-p.

STJEPA - slodziutkie te pizamki :tak:

A ja jednak kupilam ten kombinezonik dla Filipka w Coccodrillo....
Ogladalam inne....m.in. widzialam na zywo to Coccobello (155 zl mialy cene :szok:) - i te mi sie nie podobaly, to dopiero bylo sztywne i rekawiczki osobno (takie na sznurku), ciezko byloby takie male lapki w to wcisnac.....
No i w Coccodrillo wybralam z tego rozmiaru 56 - maja material taki najbardziej delikatny, i lapki w calosci a nie osobno (tylko z przecieciem ze mozna wyjac dlonie z nich).
A wyglada tak (w rzeczywistosci ta zielen jest bardziej intensywna, zdjecie w necie jakies blade :sorry2:)
j74zuq.jpg

Stjepo piżamki przepiekne
Anetko kombinezon słodki
Ja sie rozglądam za kórtkami na zimę ale jak na razie nie trafiłam na nic ciekawego.

ANETA fajny kombinezon, bedzie Filipkowi ciaplutko :tak:

ogladalam ostatnio bodziaki na 62 i nie moglam uwierzyc, ze ewka taka malusia byla :-), chociaz i tak byla najwieksza na sali poporodowej :-p

fajne rzeczy zakupilascie :tak:
ja wczoraj bylam w H&M i kupilam malemu kilka rzeczy :-)
dzinsy, kostule biala w paski niebieskie, bezrekawnik niebieski, czapke welniana z rekawiczkami oraz brazowa typu rosyjskiego, i C&A niebieki plaszczyk zimowy.:tak:

Koralq, to wrzucaj fotki :tak:, chętnie obejrzymy, w co będziesz Julka stroić :-D.
Anetka, śliczny ten kombinezon ;-):-). Ja byłam wczoraj w sklepie (ale nie w tym moim) i były kombinezonki, ale nie takie, jak chciałam :nerd::sorry2::baffled:, ale znam się z właścicielką i mi obiecała, że przywiezie taki, jak chcę :tak:, czyli kombinezon a'la śpiworek - w sumie kolor obojętny, byle nie różowy :confused:, więc git - a najbardziej to bym w brązie chciała :tak:, albo niebieski, no i rozmiar 62, czapeczkę potem do tego dobiorę i jeszcze muszę kupić taką torbę do wózka, też mi ta pani zamówi, a jak nie, to kupię w Kaliszu :rofl2::-p.
No i wczoraj przy okazji zamawiania rzeczy dla Mateuszka wydalam znów sporo na Natalkę :-p:rofl2:- nowa sukienka+bluzeczka, rajstopki, no i 2 pary półśpioszków rozm. 56 dla Matiego :-).

reklama
widze ze zakupy ida pelna para :tak:

Stejpa baradzo ladne te pizamki :tak:
Anetka sliczny kombinezonik i wlasnie super ze ma ten material na raczki zamiast rekawiczek :tak::-)
Koralku wklejaj fotki ;-) koralku a ta czapeczka typu rosyjskiego z HM to taka w kratke? bo przymierzalam Nikusiowi i chcialam kupic ale tam mieli najwiekszy rozmiar 80 i mi sie jakas za mala wydawala a jaki ty masz rozmiar?
Pysiu no to widze ze Natalka ma kolejne ubranka do strojenia ;-):-)

ja kupilam spodnie, rajstopki, pajaca do spania i koszulki z dlugim rekawem.
musze konecznie buty kupic ale chce juz takie ocieplane no i poluje na kombinezon dwu czesciowy :tak:

Do góry