reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A oto, co kupiłam dla Mateuszka:
Czapeczka :-)
29gn3f6.jpg

Śpioszki, może będzie służyć za piżamkę, bo do Naci też taką miałam, tyle, że większą
24bsqz4.jpg

Kaftanik + czapeczka w moim ostatnio ulubionym kolorze... :-p:-D
2ah75no.jpg

Pajacyk na "wyjście"... :cool2:
hs10k3.jpg

Kolejna bluzeczka z ciepłego welurku, niby biała, niby kremowa...
15wpkp.jpg

No i najważniejszy, kombi8nezon. Ma dziurę na pas do fotelika, jest w rozm. 68, ale malusi dość wychodzi, więc wzięłam, bo od tego numeru produkują ten model, a inne co mieli np. 62 mi się nie podobały, albo były sztywne, albo takie "ubogie" i też podobne wielkością,m choć rozmiar inny. A kosztował 102zł :tak::-D.
2rxd1xt.jpg

Tu, po rozpięciu...
16hu994.jpg

reklama
sami jaki wielki bucior:-D;-):-)fajny bedzie ciplutko w nozki Nikusiowi:tak:
my tez dzisiaj kupilismy butki na zime,ocieplane:tak:chcialam jeszcze takie na teraz no ale duzo juz wykupione i nic mi sie nie podobalo:-(

jeszcze nawet fotki bucikow nie dalam a juz musze wam powiedziec ze chyba je oddam:tak:Emilka nie potrafi w nich chodzic:no:mam wrazenie ze sie czuje w nich jak w butach narciarskich:-Dglupia mama nie pomyslala ze bucik powyzej kostki moze byc problemem dla maluszkow:tak:ale nawet numery 20 byly wiec myslalam ze ok,ubralam w sklepie,postawilam spoko a w domu sie przewracala i wolala na czworaka:-D

PYSIA - super ciuszki dla juniorka :tak: Widze ze kolor brzoskwiniowy w modzie :-);-)
SAMI - butki extra...i extra kolor kanapy :-)
SZMINKA - a moze cos z tymi konkretnymi butkami nie tak :confused: Kuba w butach powyzej kostki chodzi normalnie...

A ja mam w koncu aparat wiec bede mogla zrobic fotki ciuszkow i Wam pokazac :-p

reklama
Do góry