reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A oto, co kupiłam dla Mateuszka:
Czapeczka :-)
29gn3f6.jpg

Śpioszki, może będzie służyć za piżamkę, bo do Naci też taką miałam, tyle, że większą
24bsqz4.jpg

Kaftanik + czapeczka w moim ostatnio ulubionym kolorze... :-p:-D
2ah75no.jpg

Pajacyk na "wyjście"... :cool2:
hs10k3.jpg

Kolejna bluzeczka z ciepłego welurku, niby biała, niby kremowa...
15wpkp.jpg

No i najważniejszy, kombi8nezon. Ma dziurę na pas do fotelika, jest w rozm. 68, ale malusi dość wychodzi, więc wzięłam, bo od tego numeru produkują ten model, a inne co mieli np. 62 mi się nie podobały, albo były sztywne, albo takie "ubogie" i też podobne wielkością,m choć rozmiar inny. A kosztował 102zł :tak::-D.
2rxd1xt.jpg

Tu, po rozpięciu...
16hu994.jpg

reklama
sami jaki wielki bucior:-D;-):-)fajny bedzie ciplutko w nozki Nikusiowi:tak:
my tez dzisiaj kupilismy butki na zime,ocieplane:tak:chcialam jeszcze takie na teraz no ale duzo juz wykupione i nic mi sie nie podobalo:-(

jeszcze nawet fotki bucikow nie dalam a juz musze wam powiedziec ze chyba je oddam:tak:Emilka nie potrafi w nich chodzic:no:mam wrazenie ze sie czuje w nich jak w butach narciarskich:-Dglupia mama nie pomyslala ze bucik powyzej kostki moze byc problemem dla maluszkow:tak:ale nawet numery 20 byly wiec myslalam ze ok,ubralam w sklepie,postawilam spoko a w domu sie przewracala i wolala na czworaka:-D

PYSIA - super ciuszki dla juniorka :tak: Widze ze kolor brzoskwiniowy w modzie :-);-)
SAMI - butki extra...i extra kolor kanapy :-)
SZMINKA - a moze cos z tymi konkretnymi butkami nie tak :confused: Kuba w butach powyzej kostki chodzi normalnie...

A ja mam w koncu aparat wiec bede mogla zrobic fotki ciuszkow i Wam pokazac :-p

reklama
Do góry