reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Koral ale masz imponującą listę zakupów :-) Muszę chyba zacząć szybko gonić bo z moimi 4 rzeczami jestem chyba na szarym końcu ;-)
na szarym koncu to jestem ja bo mam tylko 3 rzeczy :-D i jedne rozowe spiszki :-D:-D:-D

A wieSz KASIRA, że ja się nad kołami to jakoś wogole nie zastanawiałam :confused:
Tak więc dziewczynki jak tylko bedziecie wiedziec które lepsze to piszcie.
my kupujemy na pompowanych latwiej sie prowadzi...przy kamilu mialam zwykle i teraz jak pzrymiezam sie w skelpie to widze ogromna roznice wiec postawilismy na pompowane :-D

czy ktoras z was zamierza nic nie kupowac przed porodem? To znaczy, ze dopiero po urodzeniu zeby np. maz wszystko kupil podczas waszego pobytu w szpitalu? W rodzinie mowia, ze nie chce zapeszac i ze lepiej kupic po urodzeniu. Co wy na to?

NICZKA
Ja wyprawke kupuję przed czyli pod koniec lutego (przynajmniej te najpotrzebniejsze rzeczy bez których nie obedzie się juz w pierwszych godzinach i dniach, ponad to nie chce rezygnowac z takiej frajdy:-) .
Łózeczko jeszcze nie wiem kiedy kupimy (chyba cos sobie upatrzymy i przywioza nam jak bedę jeszcze w szpitalu) ale to jeszcze kwestia otwarta, natomiast wózek kupujemy dopiero po porodzie.
Ach te przesądy:happy:

Ja też tam w żadne przesądy nie wierze a kupowanie tych słodkości jest takie super, że trudno mi się powstrzymać :-)
Lastrada super ten fotelik kupiliście mój M też chce taki z tej firmy bo ponoć sa bardzo bezpieczne itp. ale kurcze drogi jest i niewiemy jeszcze czy fundusze nam pozwolą na zakupienie tego fotelika :confused:

reklama
A tu buciki mojego synka:

I jeszcze szlafroczek od babci:

Do szlafroczka są też takie słodkie myjki i śliniaczek:

Do góry