reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

My wózki oglądaliśmy przed wczoraj.
Spodobał nam sie taki za 670zł (miał wszystko), firmy oczywiście nie pamietam więc musze podejśc jeszcze raz i zapytac bo moze bedzie taki na allegro a w jeszcze lepszej cenie:happy: .
Zreszta nie wiem czy nam się do kwietnia nie odwidzi :tak:

reklama
:-) Od kiedy dowiedziałam się że będzie córunia nie mogę się opanować i kupuję mnóstwo rzeczy które mi się podobają. Wózek mamy już wybrany, mój się uparł i nie da się go przekonać :). Łóżeczka jeszcze muszę zakupić bo wszędzie musi być po jednym żebym nie woziła wszystkiego. A ciuszków już dwie walizki:happy:. Ale w różnych rozmiarach tzn. od 60 w górę bo w mojej rodzinie same duże dzieci się rodzą.

A ja kupiłam dopiero kilka ciuszków, np w ostatni weekend 2 śliczne komplety w Smyku....Z to babcie szaleją, ostatnio mama zadzwoniła z informacją, ze kupiła 10 par śpioszków...:-D , moj tata też kupuje, ostatnio ręczniczek z kapturkiem i rożek (bardzo zadowolony bo chciał wnuka-wszystko błękitne kupuje hihihhi). Poza tym całą masę rzeczy dostaliśmy po córeczce brata przyszłego tatusia. W związku z tym ja narazie nie przesadzam z zakupami, bo i tak mamy juz cała masę rzeczy.:-)
No i cały czas biegam po internecie i szukam lóżeczka i wózka, mam już kilka upatrzonych. Np bardzo podoba mi się taki wozek, zerknijcie:Baby Dreams ATLANTIC-Głęboko-Spacerowy +FOLIA+WY (156550457) - Aukcje internetowe Allegro

super rzeczy juz macie! Mnie sie wlasnie podobaja takie kaczuszki szlafroczki albo reczniczki i takie przebierane ubranka.
Kasira - a jaki model Deltim? ja ogladalam focus
WÓZEK 3 - FUNK.FOCUS - 18 KOl. MEGA PROMOCJA !!! (156410678) - Aukcje internetowe Allegro
jest tez opcja z fotelikiem za 839pln.

co do zakupow to jak pisalam moj M jest gotow poczekac jeszcze, ale nie zabrania.
Postaram sie wymusic na nim zeby zrzucil zdjecia ubranke to wkleje.

Anusia_ch a jaki laktator polecasz reczny czy elektryczny? zaznaczam ze zamierzam karmic piersia.

Wiki słodkości :-) podoba mi się ten pajacyk dla małego piłkarza ;-)
Ja też zamierzam karmić piersią ale niemam zielonego pojęcia na temat lekatorów itp.
Niczka ja tez przez dłuższy czas byłam zakochana w tym wózku co ty ale teraz mam upatrzony inny właśnie Baby dreams Atlantic - zobaczymy tylko na jak długo.

NICZKA, ten Focus, ktory wkleilas tez mi sie podoba i sie nad nim zastanawiam :-) , ale ostatnio bardziej spodobał mi sie Baby dreams atlantic...................z tym ze Focus jest tanszy....

ha ha no to ladnie, a mnie napoczatku podobal sie baby dreams atlantic a teraz wlasnie focus - ze wzgeldu na opcje fotelika.

reklama
Gdzieś się zapodziała moja poprzednia wiadomośc.
A pisałam, że nam sie podoba ten wózek no i, ż e wogóle z firmy TAKO najbardziej.

5.jpg

Do góry