reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Koral ale masz imponującą listę zakupów :-) Muszę chyba zacząć szybko gonić bo z moimi 4 rzeczami jestem chyba na szarym końcu ;-)
na szarym koncu to jestem ja bo mam tylko 3 rzeczy :-D i jedne rozowe spiszki :-D:-D:-D

A wieSz KASIRA, że ja się nad kołami to jakoś wogole nie zastanawiałam :confused:
Tak więc dziewczynki jak tylko bedziecie wiedziec które lepsze to piszcie.
my kupujemy na pompowanych latwiej sie prowadzi...przy kamilu mialam zwykle i teraz jak pzrymiezam sie w skelpie to widze ogromna roznice wiec postawilismy na pompowane :-D

czy ktoras z was zamierza nic nie kupowac przed porodem? To znaczy, ze dopiero po urodzeniu zeby np. maz wszystko kupil podczas waszego pobytu w szpitalu? W rodzinie mowia, ze nie chce zapeszac i ze lepiej kupic po urodzeniu. Co wy na to?

NICZKA
Ja wyprawke kupuję przed czyli pod koniec lutego (przynajmniej te najpotrzebniejsze rzeczy bez których nie obedzie się juz w pierwszych godzinach i dniach, ponad to nie chce rezygnowac z takiej frajdy:-) .
Łózeczko jeszcze nie wiem kiedy kupimy (chyba cos sobie upatrzymy i przywioza nam jak bedę jeszcze w szpitalu) ale to jeszcze kwestia otwarta, natomiast wózek kupujemy dopiero po porodzie.
Ach te przesądy:happy:

Ja też tam w żadne przesądy nie wierze a kupowanie tych słodkości jest takie super, że trudno mi się powstrzymać :-)
Lastrada super ten fotelik kupiliście mój M też chce taki z tej firmy bo ponoć sa bardzo bezpieczne itp. ale kurcze drogi jest i niewiemy jeszcze czy fundusze nam pozwolą na zakupienie tego fotelika :confused:

reklama
A tu buciki mojego synka:

I jeszcze szlafroczek od babci:

Do szlafroczka są też takie słodkie myjki i śliniaczek:

Do góry