reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ja to wogole bede sie bala obcinac paznokietki przeciez bedea takie malusie i delikatne:-)
No, a ja to jak nie kupowałam to nie kupowałam, a teraz co chwilę coś :-) ale to juz ostatnie tak wczesne zakupy, resztę zostawiam na koniec lutego.
A oto nowe nabytki, nistety popsuł się nam aparat więc zdjęcia nie najlepsze.
Zobacz załącznik 25603, Zobacz załącznik 25604
Zobacz załącznik 25605 Zobacz załącznik 25607
A oto nowe nabytki, nistety popsuł się nam aparat więc zdjęcia nie najlepsze.
Zobacz załącznik 25603, Zobacz załącznik 25604
Zobacz załącznik 25605 Zobacz załącznik 25607
Fajne... ja jakos w sklepach znajduje jedynie takie bez fajnych wzorkow ubranka.
Wzbogacilam sie o wkladki laktacyjne ( 1op 30sztuk, myslicie, ze starczy), majtki jednorazowe poporodowe (1op 7 szt), cazki (zamowione na allegro), przewijak na lozeczko (allegro), i ubranka.
Powiem wam ze czesc kupilam np. na rozmiar 62 a jak przymierzam z innymi to sa one jak na 56cm, i tak wyladowalam z kilkoma body na rozmiar 56cm, poza tym mam spioszki i pajacyka na 56, a na 62 mam spioszki, polspioszki i koszulke, ze 2 pajacyki na rozmiar 74 czy jakos tak (prezent), lozeczko od znajomej i materacyk, prawdopodobnie wanienka tez nam w spadku skapnie.
A myslalyscie juz o koszuli? i o stanikach?
Wzbogacilam sie o wkladki laktacyjne ( 1op 30sztuk, myslicie, ze starczy), majtki jednorazowe poporodowe (1op 7 szt), cazki (zamowione na allegro), przewijak na lozeczko (allegro), i ubranka.
Powiem wam ze czesc kupilam np. na rozmiar 62 a jak przymierzam z innymi to sa one jak na 56cm, i tak wyladowalam z kilkoma body na rozmiar 56cm, poza tym mam spioszki i pajacyka na 56, a na 62 mam spioszki, polspioszki i koszulke, ze 2 pajacyki na rozmiar 74 czy jakos tak (prezent), lozeczko od znajomej i materacyk, prawdopodobnie wanienka tez nam w spadku skapnie.
A myslalyscie juz o koszuli? i o stanikach?
Ja tez mysle juz zeby kupic wkladki laktacyjne i laktator reczny....na poczatek chyba wystarczy 30 szt. jakby co to sie dokupi...;-)
Poza tym 1 pizamke i 1 koszule juz mam - takie ciazowo-do karmienia...w pizamce juz spie, bo przynajmniej wygodnie, wiec cos jeszcze dokupie...
A stanik poki co mam juz taki bawelniany 2 szt. i nosze je juz teraz, bo w moim rozmiarze nie umialam znalezc takiego co by mnie nie uciskal (a jak uciska za bardzo to mi cieknie z piersi ). A co do stanika po porodzie to nie mam pojecia, bo dopiero wtedy podobno najbardziej powiekszaja sie piersi.....wiec Bog jeden wie jaki rozmiar bede potrzebowac....az sie boje
Poza tym 1 pizamke i 1 koszule juz mam - takie ciazowo-do karmienia...w pizamce juz spie, bo przynajmniej wygodnie, wiec cos jeszcze dokupie...
A stanik poki co mam juz taki bawelniany 2 szt. i nosze je juz teraz, bo w moim rozmiarze nie umialam znalezc takiego co by mnie nie uciskal (a jak uciska za bardzo to mi cieknie z piersi ). A co do stanika po porodzie to nie mam pojecia, bo dopiero wtedy podobno najbardziej powiekszaja sie piersi.....wiec Bog jeden wie jaki rozmiar bede potrzebowac....az sie boje
reklama
ogladala ktoras Mamo juz jestem? Mowili tam, zeby dla dziecka zaraz po urodzeniu nie uzywac poscieli - to jest poduszki i koldry baffled: ), i ze ochraniacz na lozeczko tez nie zabardzo, no chyba,z e bedzie naprawde dobrze przywizany. Czy ja cos nie tak zrozumialam?
Wiem ze poduszki nie nalezy uzywac, ale koldry tez nie? dziwne?
Wiem ze poduszki nie nalezy uzywac, ale koldry tez nie? dziwne?
Podziel się: