reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hihi Mona mojemu mezulkowi tez podobala sie ta wanienka gdyby mogl to sam by sie w niej kapal no a lozeczka tez sliczne:-) ja juz mam praktycznie dla dzidzi wszystko ( od znajomych z pracy, kolezanek, rodzinki) musielismy z mezulkiem juz poskladac komode bo nie mialam gdzie trzymac tych wszystkich slicznoscijeszcze zostala wyprawka dla mamusi;-) wkladki, stanik do karmienia, jakies majciorki itd same wiecie
wiki.25
mama kochanych brojków
co do wanienki ona jest rewelacyjna ale szkoda mi troszke kaski na nia ...
sami ja przy kamilu uzywalam tylko oliwki bambino poprostu jest suuper zadnego uczulenia nic no i zwyklego krochmalu jak byla potrzeba ..a sudocrem uzywam do dzis jak odpazy mu sie pupcia i wiem ze sudocrem to jest naprawde rewelacyjna rzecz jesli chodzi o odparzenia naprawde polecam..u nas zdal egzamin na 6
sami ja przy kamilu uzywalam tylko oliwki bambino poprostu jest suuper zadnego uczulenia nic no i zwyklego krochmalu jak byla potrzeba ..a sudocrem uzywam do dzis jak odpazy mu sie pupcia i wiem ze sudocrem to jest naprawde rewelacyjna rzecz jesli chodzi o odparzenia naprawde polecam..u nas zdal egzamin na 6
reklama
zdjecia wanienki z termometrem nie mam, widziala ja w sklepie.
Wydaje sie ze cazkami bedzie latwiej obciac takie male paznokietki.
Ja generalnie nic nie mam. Oprocz lozeczka i materaca, ktore otrzymalismy po znajomych. A jak nie zdaze kupic. Sama nie daje rade po sklepach jezdzic, maz twierdzi "mamy czas", znajome co po niektore, ze nie wolno kupowac przed.... nie wiem co robic!!
Wydaje sie ze cazkami bedzie latwiej obciac takie male paznokietki.
Ja generalnie nic nie mam. Oprocz lozeczka i materaca, ktore otrzymalismy po znajomych. A jak nie zdaze kupic. Sama nie daje rade po sklepach jezdzic, maz twierdzi "mamy czas", znajome co po niektore, ze nie wolno kupowac przed.... nie wiem co robic!!
Podziel się: