M
m_ktosia
Gość
swietne sa te bidony, u mnie tez sa na topie, osobiscie kupilam inny i zaluje a Nelka oczywiscie zabiera zawsze kol wlasnie ten co ty masz bo sie latwiej go trzyma i ma bardzo solidne zamkniecie i nie przecieka tak jak moj
no , juz zamowilam aby mi taki sam zakupila i z tego co wiem cena bardzo dobra, przynajmniej u mnie
co to ja nakupilam?
- kredki swiecowki
- literki magnesy na lodowke (Nellie juz pamieta literke A )
- bajeczki
- pieska na baterie, co chodzi i szczeka - to jest nowy przyjaciel Neliie bardzo sie polubili
- zabawkowy tel komorkowy co gada po koreansku
- przyssawki antyposlizgowe na wanne a mam to na lustrze i mala se odrywa dla zabicia czasu
- w prezencie- taki bembenek z przyciskami o roznych dzwiekach, cholernych dzwiekach
no i mega sie ciesze bo m przywiozl (ciekawe jak by to zdanie skomentowal pan Miodek )
- witamine D3 !!! na opakowaniu pisza zeby dawac 5 kropelek, ja daje 3 na poczatek, potem sie poradze lekarzy na miejscu czy cos zmianiac, oni tam w szwedowie maja mega ciemno to moze i daja tego wiecej...
- dwie paki kaszki do mleka- bo juz mala byla na glodzie a tu wybawienie :-)
no , juz zamowilam aby mi taki sam zakupila i z tego co wiem cena bardzo dobra, przynajmniej u mnie
co to ja nakupilam?
- kredki swiecowki
- literki magnesy na lodowke (Nellie juz pamieta literke A )
- bajeczki
- pieska na baterie, co chodzi i szczeka - to jest nowy przyjaciel Neliie bardzo sie polubili
- zabawkowy tel komorkowy co gada po koreansku
- przyssawki antyposlizgowe na wanne a mam to na lustrze i mala se odrywa dla zabicia czasu
- w prezencie- taki bembenek z przyciskami o roznych dzwiekach, cholernych dzwiekach
no i mega sie ciesze bo m przywiozl (ciekawe jak by to zdanie skomentowal pan Miodek )
- witamine D3 !!! na opakowaniu pisza zeby dawac 5 kropelek, ja daje 3 na poczatek, potem sie poradze lekarzy na miejscu czy cos zmianiac, oni tam w szwedowie maja mega ciemno to moze i daja tego wiecej...
- dwie paki kaszki do mleka- bo juz mala byla na glodzie a tu wybawienie :-)