reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Szminka ja chce zamiast recznika. Bo w recznik go ciezko calego schowac a my nie ubieramy malego w lazience. Musimy go "opatulac" 2 recznikami a to malo wygodne jest.

reklama
NICZKO - ja niestety nie wiem jak sie to sprawdzi......ja mam reczniki z kapturkiem i spokojnie malego w nie zawijam calego :sorry2:

znalazlam nawet recznik z kapturkiem o wymiarach 100x100 ale i tak pewnie bede musiala pozniej kupic jakis szlafroczek. hmmm no sama nie wiem co wybrac

Szminka super to autko w poniedzialek nakusze M zebysmy pojechali do reala kupic ale ciekawe czy jeszcze beda ;-)
Niczka my mamy szlafroczek i recznik z kapturkiem i powiem ci ze my tez zawsze po kapieli w lazience opatulamy w ten reczniczek z kapturkiem a szlafrok jest rzadko uzywany. moze jak bedzie lato i Nikus bedzie szalal w baseniku to szlafroczek potem sie przyda ;-)

A my kupilsmy dzisiaj wkoncu lampe do Nikodema pokoiku z promocji z 39 euro byla przeceniona na 29 i jesczze minus 20% bo wszystkie lampy w tym sklepie sa 20% taniej, to przy okazki tez kupilismy do duzego pokoju tez lampy :-)

sami mam nadzieje ze jeszcze beda te autka bo wszystko co w promocji to szybko schodzi:wściekła/y::no::tak:a one w tamtym tygodniu byly:tak:

a ja odkupiloam od znajomej za 4 yro:szok:taka zabawke,jest super:tak:Emilka jeszt zachwycona:-D:-)acha my mamy troche starsza wersje i nie mamy glowy zyrafy ale tak to identyczna!!!Emilcia wklada tam oprocz pileczek klocki ktore niestety nie chca spadac bo tej rynience:-:)-(

Szminko fajna zabawka.
ja mam kryzys zabawkowy. Kombinuje co zakupic gdyz zabawki ktore mamy nie interesuja mlodego:baffled:
Klocki intersuja go tylko wtedy jak ja cos zbuduje- oczywiste
autka jak puszcze i jada ale tak to nie
misiaki pluszaki tez nie
pchacz - :tak:moze byc no ale tez nie caly czas
grzechotki- juz :no:
cudenka fisher price'a :no:, zabawa trwa 10 sekund :dry:
kredki- chyba jeszcze nie, alre probujemy codziennie
wszelki inne rzeczy ktore mu daje miski, blachy do pieczenia, lyzeczki itd ciesza sie chwilowym zainteresowaniem

dziewczyny moze pomozcie cos wymyslec.
Myslalam o pianinku bo takie co mial to juz przestalo grac gdyz za wiele razy mialo bliski kontakt z podloga
no wlasciwie to nie mam pomyslu :sorry2:

SZMINKA - fajna ta zyrafa :tak:
NICZKO - no niestety to chyba tak jest ze wszystkie zabawki sa na 5 minut......wiec ja podsuwam malemu co chwila co innego i mobilizuje go do zabawy...
U nas fajne sie sprawdzaja samochodziki - takie miekkie mamy PLAYSKOOL jak z filmu Auta.....Kuba albo sam je popycha i za nimi gania.....albo fajnie sie z nami bawi....on popycha do nas a my do niego :tak:
Ale i tak najfajniej jest wejsc gdzie nie wolno, wlozyc rece gdzie nie wolno itd :-D

Ja to chyba powinnam hustawke zakupic....malemu tak strasznie sie podobalo wczoraj...tylko tutaj nie da rady zamontowac takiej zawieszanej :-(

reklama
my hustawke w suficie sobie zamontowalismy... Mili ja uwielbia... tez zakupilam zjezdzalnie pileczkowa ale taka:

315501831

uzywana za ok 60 zl na allegro

zastanawiamy sie juz nad roczkowymi prezentami... to nasze dziecko ma za duzo zabawek i bedzie problem...

a co do zabawy roznymi zabawkami... mam ten komfort ze Mila raczej sama sie bawi i nie robi problemow z marudzeniem

Do góry