reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

a ja kupilma w deichmannie - bo chodzilo o prostowanie stopki a nie jakies tam chodzenie i wzielam te buty do ortopedy zeby sie wypowiedzial czy o takie chodzi i powiedzial ze te sa bardzo dobre - wstyd sie przyznac - kosztowaly niecale 20pln -byly w przecenie. No ale teraz mamy kupic ortopedyczne firmy Postep, pytalam sie o Bartka i powiedzial ze tez moga byc.

reklama
niczka czemu wstyd:baffled:mialas farta:tak:kupic dobre buciki i tanie to nie lada wyczyn...wazne ze sa odpowiednie na nozki waszego smyka:tak:

a ja troche odejde od tematu bucikowego:zakupilam sliczny czapeczko-kapelusik w hm.odkupilam kurtale Esprita na wiosne i slodki stroj kapielowy:tak:a w sob mam spotkanko z kolejna kobitka co ma markowe bucik do odsprzedania i inne szmatki...ciesze sie bo juz od niej kupowalam i ma super rzeczy:tak::tak::tak:

ale wy sporo kupujecie laski, ja nie kupilam ani dziecku ani sobie nic od polowy grudnia zeszlego roku :dry: mloda jeszcze ma w czym chodzic ale ja :no: potrzebuje na juz spodniii, tylk gdzie ja dostane moj rozmiar.... kumpela ma mnie poprowadzic w jakies miejsce... boszzz jeszcze dwa miechy i wbijam sie w szwedzki babyboom i h&m i wszystko co sie napatoczy po drodze :sorry2:

ja bym kupila szmina, mi mama juz miesiac temu powiedziala zeby se taka smycz poszukala bo widziala u kolezanki :sorry: ile to kosztuje? u mnie tego oczywiscie nie ma.... wiec w sumie... zanim zajade do szwe to mala juz bedzie sama smigac, chociaz... zawsze to mozna gdzies na ulicy w razie czego jak dziecko w strone drogi....

mktosia z 20 yrkow w zaleznosci oczywiscie od firmy:tak::tak::tak:
a my buciki roobeza zakupilysmy 35 euro za kawalek skorki:szok:ale dla malusich noze Emilci warto!!!kolezanko wczoraj galy zrobila i pyta nie szkoda ci bylo kasy???no cos takiego:no:w zyciu ja mojej malej wszystko:tak::tak::tak:acha buciki brazowo bezowe bo dziewczynkowe kolorki wykupili no ale na lato kupie juz slodziutkie rozowiutkie

SZMINKA - no butki cool :tak: Oby juz Emilci z nozek nie spadaly....
A ja wczoraj oczywiscie weszlam do Bartka.....tak poogladac...i takie rozne cudne dla dziewczynek wlasnie byly...piekne rozowiotkie :-p

Pomoc dla zbolalych kregoslupow sobie daruje ;-)

anetka wlasnie o najwazniejszym zapomnialam napisac-nie spadaja!!!4 godz zabawy ,butki ubrane na cieniutka skarpetke i sie nie ssunely sukces!!!:tak::-D

szminka ja tez slyszalam ze w mothercare sa takie butki w dobrej cenie,
te wasze w pieskiem czaderskie :tak:
ja mam cale rozowe bez zadnych nadrukow, byl to prezent wiec nie narzekam, ale chcialabym cos w stylu tych twoich, jakies takie rokendrolowe bardziej :-p

anetka to ty teraz zacznij chodzic na treningi sprinterskie bo niedlugo bedziesz musiala wlaczac z nienacka na 3-4 bieg jak Kuba w strone niebezpieczenstwa bedzie biegl :sorry: ja to marze aby wymyslili takie obroze elektryczne co jak sie wlaczy czarodziejski przycisk to dziecko sie zatrzymuje nagle:sorry:

reklama
a nasz dzisiejszy zakup to bidon :) Mili pije z niego od pierwszego pociagniecia :) super bo butelke umiala trzymac ale nie kumala jak ja podniesc do gory... a teraz nie ma problemu ciagnie ze slomki i jest niekapek...

mamy taki:

653.jpg

ostatni na zdjeciu :-D

Do góry