reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

olcia my mamy wlasnie identyczna zabawke :tak:tylko fotki nie umialam znalezc
aneta nie wiem jaka hustawkeogladalas ale sa takie ktore pasuja na kazda framuge i nie trzeba zadnych dziur robic:tak:my mamy zamiar taka kupic:tak:

reklama
:-D SZMINKA - a pamietasz jak moje mieszkanie wyglada.....? Jak sobie przypomnisz to bedziesz tez wiedziec ze tutaj nie ma gdzie zamontowac ;-)
Na framudze do lazienki chyba :-D

aneta pamietam ze masz otwarte mieszkanie ale myslalam o framudze do sypialni:baffled::confused:hmm nie da sie? to taka stojaco kupcie i na ogrodku zamontujcie:tak:ja chce piaskownice i basenik a pozniej jak podrosnie slizgawke bo w poblizu nie mam placu zabaw wiec zrobie jej wlasny na ogrodku

SZMINKA - tam w sypialni to za ciasno......zaraz obok drzwi nasz lozko.....a z drugiej strony bardzo blisko komoda...jak nic obijala by sie hustawka :tak:.....
W ogrodku chyba lepiej.
A piaskownice i basenik tez chce....Widzialam takie fajne przykrywane piaskownice - zolwie :-)

A to zabawki ktore kupilam Alusi (sorry zapominalam zmniejszyc zdjecia!!)
Żaczek; rozklada sie caly mozna dopasowywac figurki w odp miejsca i wkladac figury geometruczne przez odp miejsca w dole zabawki, na gorze jest tel i taki szlak do przeciagania malych kregli:tak:
2rr9d1i.jpg

2pziihh.jpg

2dqojes.jpg

A to kwiatek i banka wstańka zarazem tez sie roklada:tak:
r9mr7t.jpg

5jz95z.jpg

No i cudo do robienia baniek mydlanych, tanie proste, a tyle radosci:tak::-D
2qcnywm.jpg

65mt04.jpg

piekne zabaweczki

a ja zakupilam nowe bidony, takie jak olcia pokazywala i jestem bardzo zadowolona bo sa solidne i nie przeciekaja, ladne kolorki i wygodne do utrzymania w dloni dziecka :tak:

MONIKA - fajne zabaweczki. A jak sie banki podobaja Aluni?
My tez mamy takie wieze...jedna z koleczkami.........a druga z Fisher Price zdaje sie.....z takimi tez jakby kwiatkami - grajaca........i wczorak Kubala cos zrobil i to cholerstwo sie zacięło....myslalamn ze oszaleje...musialam tym walnąć zeby sie uciszylo :sorry2::sorry2::sorry2:

A ja Naci kupiłam sukienkę na szelkach i bluzeczkę w komplecie, taki fajny duet na wiosnę, rozm. 86.
No i pierwsze kapciuszki z prawdziwego zdarzenia :tak:;-)(rozm. 19), bo do tej pory chodziła w jakichś na rzepy, co zawsze spadały, a miała je jeszcze od chrztu (bo wtedy były chyba większe, kupiłam 2 pary i zostały, a teraz są za małe). Buciki fajne, takie do sukienki albo spodenek, jak gdzieś wychodzimy, żeby nie siedziała w samych skarpetkach. A buty to idę kupić w przyszłym tygodniu, bo narazie Naci nie były potrzebne, ale pora na wiosnę się zaopatrzyć.
Sukienka:
2i7lctl.jpg

Buciki:
1087f5z.jpg

reklama
Pysia ślicze :-)

ja mojej wczoraj zakupiłam kurteczkę wiosenna.. w sumie taką wiatrówkę w wójciku... z 129 na 79 przeceniona!! :-D

Do góry