reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

olcia my mamy wlasnie identyczna zabawke :tak:tylko fotki nie umialam znalezc
aneta nie wiem jaka hustawkeogladalas ale sa takie ktore pasuja na kazda framuge i nie trzeba zadnych dziur robic:tak:my mamy zamiar taka kupic:tak:

reklama
:-D SZMINKA - a pamietasz jak moje mieszkanie wyglada.....? Jak sobie przypomnisz to bedziesz tez wiedziec ze tutaj nie ma gdzie zamontowac ;-)
Na framudze do lazienki chyba :-D

aneta pamietam ze masz otwarte mieszkanie ale myslalam o framudze do sypialni:baffled::confused:hmm nie da sie? to taka stojaco kupcie i na ogrodku zamontujcie:tak:ja chce piaskownice i basenik a pozniej jak podrosnie slizgawke bo w poblizu nie mam placu zabaw wiec zrobie jej wlasny na ogrodku

SZMINKA - tam w sypialni to za ciasno......zaraz obok drzwi nasz lozko.....a z drugiej strony bardzo blisko komoda...jak nic obijala by sie hustawka :tak:.....
W ogrodku chyba lepiej.
A piaskownice i basenik tez chce....Widzialam takie fajne przykrywane piaskownice - zolwie :-)

A to zabawki ktore kupilam Alusi (sorry zapominalam zmniejszyc zdjecia!!)
Żaczek; rozklada sie caly mozna dopasowywac figurki w odp miejsca i wkladac figury geometruczne przez odp miejsca w dole zabawki, na gorze jest tel i taki szlak do przeciagania malych kregli:tak:
2rr9d1i.jpg

2pziihh.jpg

2dqojes.jpg

A to kwiatek i banka wstańka zarazem tez sie roklada:tak:
r9mr7t.jpg

5jz95z.jpg

No i cudo do robienia baniek mydlanych, tanie proste, a tyle radosci:tak::-D
2qcnywm.jpg

65mt04.jpg

piekne zabaweczki

a ja zakupilam nowe bidony, takie jak olcia pokazywala i jestem bardzo zadowolona bo sa solidne i nie przeciekaja, ladne kolorki i wygodne do utrzymania w dloni dziecka :tak:

MONIKA - fajne zabaweczki. A jak sie banki podobaja Aluni?
My tez mamy takie wieze...jedna z koleczkami.........a druga z Fisher Price zdaje sie.....z takimi tez jakby kwiatkami - grajaca........i wczorak Kubala cos zrobil i to cholerstwo sie zacięło....myslalamn ze oszaleje...musialam tym walnąć zeby sie uciszylo :sorry2::sorry2::sorry2:

A ja Naci kupiłam sukienkę na szelkach i bluzeczkę w komplecie, taki fajny duet na wiosnę, rozm. 86.
No i pierwsze kapciuszki z prawdziwego zdarzenia :tak:;-)(rozm. 19), bo do tej pory chodziła w jakichś na rzepy, co zawsze spadały, a miała je jeszcze od chrztu (bo wtedy były chyba większe, kupiłam 2 pary i zostały, a teraz są za małe). Buciki fajne, takie do sukienki albo spodenek, jak gdzieś wychodzimy, żeby nie siedziała w samych skarpetkach. A buty to idę kupić w przyszłym tygodniu, bo narazie Naci nie były potrzebne, ale pora na wiosnę się zaopatrzyć.
Sukienka:
2i7lctl.jpg

Buciki:
1087f5z.jpg

reklama
Pysia ślicze :-)

ja mojej wczoraj zakupiłam kurteczkę wiosenna.. w sumie taką wiatrówkę w wójciku... z 129 na 79 przeceniona!! :-D

Do góry