reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa, bo dla niego chusta to jest zbyt babska :-)

Ja to mam opory przed tą chustą pewnie też przez to,że takie maleństwo nie trzyma głowy na sztywno i żebym dobrze to usztywniła.

Nosidło zdecydowanie bardziej mi pasuje :-)

Na niektóre nosidla mówią wisiadla, bo tym biednym dzieciom tak nóżki wiszą. .
Goferek właśnie dla takiego maleństwa chusta dużo lepsza ;-) dobrze związana trzyma główkę bez problemu ;-) ja mam póki co opory przed wiązaniem na plecach choć już bardzo kusi :-D

Załączniki

• 1422657530566.jpg
    1422657530566.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 56
Ja strasznie chciałabym nosić małego w chuście, bo to naprawdę fajna sprawa.. Tylko nie wiem jaką kupić, czy nie jest lepsza taka elastyczna? No i firm też jest mnóstwo..

Jenn z tego co rozmawiałam już z doświadczonymi dziewczynami w tym z doradcą która siedzi w temacie bardzo długo lepsza jest tkana skośnokrzyzowa. Firm jest masa..ja mam akurat LennyLamb długość 3,6 i na moje potrzeby jest ok. Dziewczyny m.in. tutaj polecają też liitle frog czy natibaby.

Elutka ale na plecy to starszaka chyba nie?

Jenn te 3 firmy co elutka podala sa ok i wmiare dobre ceny maja. Jakos niedosiwadczona lepiej kupic chust3 uzywana bo jest zlamana i latwiej zawiazac. Z nowa jest troche zabawy by ja zlamac wlasnie. Ponoc najlatwiej uczyc sie na pasiaku . Elastyczna ma tylko 1 wiazanke chyba dla takiego malucha no i ograniczenia wagi. Tkana jak kupisz to mozesz miec jedna chuste i na dluuuuugo starczy

reklama
Agulqa starszak ms już 12kg także jego nie noszę ;-) na dniach mam zamiar nauczyć się plecaczka i Kubusia tam wrzucić ;-)

Do góry