reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa, bo dla niego chusta to jest zbyt babska :-)

Ja to mam opory przed tą chustą pewnie też przez to,że takie maleństwo nie trzyma głowy na sztywno i żebym dobrze to usztywniła.

Nosidło zdecydowanie bardziej mi pasuje :-)

Na niektóre nosidla mówią wisiadla, bo tym biednym dzieciom tak nóżki wiszą. .
Goferek właśnie dla takiego maleństwa chusta dużo lepsza ;-) dobrze związana trzyma główkę bez problemu ;-) ja mam póki co opory przed wiązaniem na plecach choć już bardzo kusi :-D

Załączniki

• 1422657530566.jpg
    1422657530566.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 55
Ja strasznie chciałabym nosić małego w chuście, bo to naprawdę fajna sprawa.. Tylko nie wiem jaką kupić, czy nie jest lepsza taka elastyczna? No i firm też jest mnóstwo..

Jenn z tego co rozmawiałam już z doświadczonymi dziewczynami w tym z doradcą która siedzi w temacie bardzo długo lepsza jest tkana skośnokrzyzowa. Firm jest masa..ja mam akurat LennyLamb długość 3,6 i na moje potrzeby jest ok. Dziewczyny m.in. tutaj polecają też liitle frog czy natibaby.

Elutka ale na plecy to starszaka chyba nie?

Jenn te 3 firmy co elutka podala sa ok i wmiare dobre ceny maja. Jakos niedosiwadczona lepiej kupic chust3 uzywana bo jest zlamana i latwiej zawiazac. Z nowa jest troche zabawy by ja zlamac wlasnie. Ponoc najlatwiej uczyc sie na pasiaku . Elastyczna ma tylko 1 wiazanke chyba dla takiego malucha no i ograniczenia wagi. Tkana jak kupisz to mozesz miec jedna chuste i na dluuuuugo starczy

reklama
Agulqa starszak ms już 12kg także jego nie noszę ;-) na dniach mam zamiar nauczyć się plecaczka i Kubusia tam wrzucić ;-)

Do góry