reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Qrde agulqa zastrzelilas mnie pytaniem. ..mam wrażenie, że mówili na warsztatach że można takie maluchy na plecy. .dopytam :-)

W plecaku prostym mozna od urodzenia nosic ;) ale ja tez mam opory. Na razie z przodu tylko. Ja mam Nati i LittleFrog obie fajne. Musze jeszcze jakaś krótką upolować.

Hmmm to ciekawebo tu mowia co innego

Gosiane jakie masz chustu?

Załączniki

• 1422712704139.jpg
    1422712704139.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 41
Agulqa_b jak będę na komp to podrzucę linka. Ja mam Natke z bambusem splot diamentowy, nie pamiętam nazwy bo to starsza chusta i LittleFrog Opal 100% bawełna. Mialam jeszcze jedną Nati z jedwabiem ale sprzedalam bo mi kolor nie podchodzil

ja akurat tez czytalam, ze nawet jak producent pisze, ze w takim plecaczku mozna od urodzenia to powinno sie nosic dziecko dopiero jak sztywno siedzi zs wzgledu na kregoslup i sposob ulozenia dziecka w tym nosidle...

reklama
Aob bo w nosidlach mozna dopiero jak dziecko siedzi a w chustach od urodzenia bo chusta równomiernie podtrzymuje plecy dziecka i odciąża kręgosłup.

Do góry