reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Qrde agulqa zastrzelilas mnie pytaniem. ..mam wrażenie, że mówili na warsztatach że można takie maluchy na plecy. .dopytam :-)

W plecaku prostym mozna od urodzenia nosic ;) ale ja tez mam opory. Na razie z przodu tylko. Ja mam Nati i LittleFrog obie fajne. Musze jeszcze jakaś krótką upolować.

Hmmm to ciekawebo tu mowia co innego

Gosiane jakie masz chustu?

Załączniki

• 1422712704139.jpg
    1422712704139.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 43
Agulqa_b jak będę na komp to podrzucę linka. Ja mam Natke z bambusem splot diamentowy, nie pamiętam nazwy bo to starsza chusta i LittleFrog Opal 100% bawełna. Mialam jeszcze jedną Nati z jedwabiem ale sprzedalam bo mi kolor nie podchodzil

ja akurat tez czytalam, ze nawet jak producent pisze, ze w takim plecaczku mozna od urodzenia to powinno sie nosic dziecko dopiero jak sztywno siedzi zs wzgledu na kregoslup i sposob ulozenia dziecka w tym nosidle...

reklama
Aob bo w nosidlach mozna dopiero jak dziecko siedzi a w chustach od urodzenia bo chusta równomiernie podtrzymuje plecy dziecka i odciąża kręgosłup.

Do góry