reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa, ja kupiłam dziś Fischer Price Rainforest, jedyne co na razie mogę o niej powiedzieć to ma ładne delikatne melodie i fajne odgłosy natury i jest solidnie zrobiona.
[h=1][/h]

Goferek mi odpowiada :-)
Co prawda nie ma.wibracji, ale plozy można blokować więc później może robić za krzesełko, oparcie się rozkłada, nie jest całkiem na płasko tylko pod takim lekkim skosem, ale Lila spokojnie sobie na nim urzeduje :-)

Goferek- kurcze nie wiem jak wstawiać linki przez telefon, ale jak Ci się nie spieszy to jutro wstawie przez laptopa. Mój ma wibracje bo na tym nam zależało i melodyjke. Rozkłada się na 3 poziomy ale potem nie zrobisz z niego fotelika. Przy Cypku taki mieliśmy pizyczony i niestety u nas się nie sprawdził. Nie chciał potem w nim siedzieć.

Ja też mam Rainforest Fisher Price-mnie sie podpba,Jagoda zaintwresowana najbardziej odgłosami lasu deszczowego.do usypiania z kolei najbardziej jej pasuje taki zwykły pluszowy króliczeknz pozytywką naciąganą sznurkiem.już kilka razy przy tym zasnę£a w ciągu dnia.

Dzwoniła dziś przyszła chrzestna Natalki, że chce kupić nam coś praktycznego dla małej i pomyślałam o nosidle ergonomicznym.
Jakie polecacie, bo cena Tuli jest kosmiczna niestety.
Zna któraś nosidło Womar?

Goferek lepiej dołożyć i kupic Tule albo Manduce. Wejdź sobie na fb na grupę chusty polska i tam najlepiej się doradz. Nie myslalas i chuście?

Ewentualnie Mei Tai, tańsze, ale nie dla noworodka. Choć na lato byłoby juz ok :-) lub jak Elutka radzi - uzywka lub chusta.

reklama
Do góry