reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Sprite, my od 7 lat mamy stację pogody, która wisi na przedpokoju. Jeden czujnik podaje temperaturę na dworze, drugi w mieszkaniu a trzeci w garażu. Oczywiście można sobie je rozmieścić np. w 3 różnych pokojach :)

Sprite ja mam takie małe coś z ikea gdzie jest temperatura, godzina, budzik i stoper. Niestety funkcji lampki nie pełni.

Załączniki

• 1420008684431.jpg
    1420008684431.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 55
dzięki Dziewczyny. ja odszukałam w necie nazwę tego, który miałam. ale nigdzie go nie umiem znaleźć. a on taki do 20 zł był.

Susel zazdroszcxe wyprzedazy
Ja chce juz niedziele
Mama przywoezie wozek, kilka spacerkow a potem jux normalnie do miasya z malym w razie w

Sprite jaki masz nawilzacz? Musze kupic mslemu do pokoju

sprite dzieki.
a one duze sa?
kurde musze kupic do malego serio
no i pokazuja Ci te nawilzacze jaka jest wilgotnosc?
jeszcze chce kupic termometr co pokazuje tez godzine i wilgotnosc wlasnie.
ktos cos polecic moze?;)

agulqa, no właśnie też muszę kupić termometr i naprawde fajny i tani był ten PODŚWIETLANY TERMOMETR POKOJOWY ELEKTRONICZNY - 3315547036 - oficjalne archiwum allegro
ale nie wiem, czy jeszcze można gdzieś go dostać :-( ja go miałam z auchan.

a nawilżacze są takiej wielkości:
WP_20150101_001.jpgWP_20150101_002.jpg
oczywiście pokazują aktualną wilgotność powietrza. można też je ustawić do konkretnej wielkości i jak ten poziom zostanie osiągnięty, to nawilżacz się wyłącza.

Załączniki

• WP_20150101_001.jpg
    WP_20150101_001.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 59
  • WP_20150101_002.jpg
    WP_20150101_002.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
spoko, nie takie wielkie wcale
sprite dzieki
musze sie rozejrzec
mlody dostal troszke kaski na urodzenie wiec czesc idzie na sesje noworodkowa a reszte wlasnie przeznaczymy na termometr i nawilzacz
z ł uzgodnilismy ze to co maly bedzie dostawal zawsze bedzie preznaczone na niego, a nie nasz widzi mi sie ;)

Do góry