reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Suseł, ja też kocham wyprzedaże, ale wszelkie sklepy z ciuchami omijam szeroookim łukiem, nic w ciąży nie kupuję, dopiero po porodzie poszaleję :-D

Ja w sumie znalazłam sposób na moje pranie, żeby było szybko suche, chociaż wiadomo, że suszarka też mi się marzy :-D

reklama
Zelka super zakup :tak: U mnie suszarka na razie obok pralki stoi w łazience, ale ja swoją w ogóle chcę ulokować w holu. Na wiosnę planujemy remont łazienki i wtedy pewnie zapadnie ostateczna decyzja.

Żelka my mamy aristona. Sprawdza się ok ale jednak suszenie na świeżym powietrzu latem to jest to! :-D Dla mnie rzeczy z suszarki mają taki inny zapach... no i u siebie wszystkiego boję się suszyć żeby się nie skurczyło bo regulować mogę tylko czas suszenia a temp. już nie :-/

Wlasnie testujena gaciach i skarpetach meza czy skurcza sie czy nie :D

Mommy w lecie cale pranie biore na wies i tam piore i susze ... godzinka na slonku i wszystko suche i ten zapaaaach wiatru niepowtarzalny.

Ale zima jesien i wiosna to masakiera u nas ciuchy gnija kilka dni. Tak dawalismy rade ... ale jak pomysle o noworodku i niemowlaku i tych tonach prania brrrr ;)

Ja latem też wolę słońce i wiatr do suszenia, chociaż tak suszone ubrania nie są tak miękkie. A jeśli chodzi o zapach, to po suszarce wydaje się być bardziej intensywny, np płyn do płukania mocniej pachnie ;-)

mi się tam jeszcze nic w suszarce nie skurczyło, a wkładam do niej prawie wszystko ;-). jedynie to czarne nadruki trochę jakby bledsze były. a w lecie też wolę na balkonie. zapach z suszarki dla mnie ok. czuję po prostu płyn.

reklama
Do góry