reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Sprite, my od 7 lat mamy stację pogody, która wisi na przedpokoju. Jeden czujnik podaje temperaturę na dworze, drugi w mieszkaniu a trzeci w garażu. Oczywiście można sobie je rozmieścić np. w 3 różnych pokojach :)

Sprite ja mam takie małe coś z ikea gdzie jest temperatura, godzina, budzik i stoper. Niestety funkcji lampki nie pełni.

Załączniki

• 1420008684431.jpg
    1420008684431.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 53
dzięki Dziewczyny. ja odszukałam w necie nazwę tego, który miałam. ale nigdzie go nie umiem znaleźć. a on taki do 20 zł był.

Susel zazdroszcxe wyprzedazy
Ja chce juz niedziele
Mama przywoezie wozek, kilka spacerkow a potem jux normalnie do miasya z malym w razie w

Sprite jaki masz nawilzacz? Musze kupic mslemu do pokoju

sprite dzieki.
a one duze sa?
kurde musze kupic do malego serio
no i pokazuja Ci te nawilzacze jaka jest wilgotnosc?
jeszcze chce kupic termometr co pokazuje tez godzine i wilgotnosc wlasnie.
ktos cos polecic moze?;)

agulqa, no właśnie też muszę kupić termometr i naprawde fajny i tani był ten PODŚWIETLANY TERMOMETR POKOJOWY ELEKTRONICZNY - 3315547036 - oficjalne archiwum allegro
ale nie wiem, czy jeszcze można gdzieś go dostać :-( ja go miałam z auchan.

a nawilżacze są takiej wielkości:
WP_20150101_001.jpgWP_20150101_002.jpg
oczywiście pokazują aktualną wilgotność powietrza. można też je ustawić do konkretnej wielkości i jak ten poziom zostanie osiągnięty, to nawilżacz się wyłącza.

Załączniki

• WP_20150101_001.jpg
    WP_20150101_001.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 57
  • WP_20150101_002.jpg
    WP_20150101_002.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
spoko, nie takie wielkie wcale
sprite dzieki
musze sie rozejrzec
mlody dostal troszke kaski na urodzenie wiec czesc idzie na sesje noworodkowa a reszte wlasnie przeznaczymy na termometr i nawilzacz
z ł uzgodnilismy ze to co maly bedzie dostawal zawsze bedzie preznaczone na niego, a nie nasz widzi mi sie ;)

Do góry