reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite, różowe są najlepsze :-D
Ja też używam Lenora, ale łatwy dostęp mam tylko do tych polskich, niemieckie to tylko w specjalnych sklepikach przy bazarach. To samo, jeśli chodzi o Persil :confused2:

reklama
ja ostatnio znowu wróciłam do lenora i jest ok. nawet po suszarce pachnie. za to nienawidzę kapsułek do prania persil (tych niebieskich) FUJ. jak tylko otwieram pudełko to od razu rzygać mi sie chce. dobrze, że została ostatnia.

kupiłam drugi nawilżacz. bo jeden stoi u młodego, a drugi będzie u nas w sypialni. i nawet nie wiedziałam, że jest taki bajer do niego jak pilot. to jest życie :-D:-D

Ja ostatnio kupiłam vo prawda w realu niby niemiecki płyn do płukania i dosyć że mam go chyba miesiąc to jeszcze super pachnie.
Dzieciowe piore i plukam w loveli. W zapasie mam jeszcze białego jelenia.

Ja jeśli chodzi o lenor to używam tylko niebieskiego albo żółtego, dla malej miałam bobini płyn do prania ale wszystko zużylam i kupilam teraz jakoś proszek i płyn non bio.

A co do lenorow to faktycznie tak jak Doggi pisze niemieckie są najlepsiejsze, polskie tak nie pachną to samo się tyczy proszków do prania.

reklama
Dziewczyny, a polecacie jakiś konkretny termometr do pokoju? miałam taki zwykły, chyba z nawet z auchan, ale był super. pokazywał temp. wilgotność, godzinę, służył jako taka lampka led., ale młody jak podrósł to się nim bawił i popsuł. szukam nowego.

Do góry