reklama
bada m.
Fanka BB :)
Sprite chętnie przyjmę różowe moje ulubione
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
a ja się obraziłam. kupiłam mentosy i wszystkie były różowe
NAJLEPSZE!!!
MommyTiger, spróbuj żelu do prania Bobini, dla mnie to on totalnie bezwonny, myślałam, że mi te ciuszki będą pachnieć, a tu nic a nic...
ja ostatnio znowu wróciłam do lenora i jest ok. nawet po suszarce pachnie. za to nienawidzę kapsułek do prania persil (tych niebieskich) FUJ. jak tylko otwieram pudełko to od razu rzygać mi sie chce. dobrze, że została ostatnia.
kupiłam drugi nawilżacz. bo jeden stoi u młodego, a drugi będzie u nas w sypialni. i nawet nie wiedziałam, że jest taki bajer do niego jak pilot. to jest życie
kupiłam drugi nawilżacz. bo jeden stoi u młodego, a drugi będzie u nas w sypialni. i nawet nie wiedziałam, że jest taki bajer do niego jak pilot. to jest życie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Laski, dzisiaj w Intermarche widziałam Pampersy za 29,99zł, nie było "1" tylko "2", bodajże 69szt. W końcu nie kupiłam, nie wiem czemu
dagi27
Fanka BB :)
Ja jeśli chodzi o lenor to używam tylko niebieskiego albo żółtego, dla malej miałam bobini płyn do prania ale wszystko zużylam i kupilam teraz jakoś proszek i płyn non bio.
A co do lenorow to faktycznie tak jak Doggi pisze niemieckie są najlepsiejsze, polskie tak nie pachną to samo się tyczy proszków do prania.
A co do lenorow to faktycznie tak jak Doggi pisze niemieckie są najlepsiejsze, polskie tak nie pachną to samo się tyczy proszków do prania.
reklama
Dziewczyny, a polecacie jakiś konkretny termometr do pokoju? miałam taki zwykły, chyba z nawet z auchan, ale był super. pokazywał temp. wilgotność, godzinę, służył jako taka lampka led., ale młody jak podrósł to się nim bawił i popsuł. szukam nowego.