reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Suseł, ja też kocham wyprzedaże, ale wszelkie sklepy z ciuchami omijam szeroookim łukiem, nic w ciąży nie kupuję, dopiero po porodzie poszaleję :-D

Ja w sumie znalazłam sposób na moje pranie, żeby było szybko suche, chociaż wiadomo, że suszarka też mi się marzy :-D

reklama
Zelka super zakup :tak: U mnie suszarka na razie obok pralki stoi w łazience, ale ja swoją w ogóle chcę ulokować w holu. Na wiosnę planujemy remont łazienki i wtedy pewnie zapadnie ostateczna decyzja.

Żelka my mamy aristona. Sprawdza się ok ale jednak suszenie na świeżym powietrzu latem to jest to! :-D Dla mnie rzeczy z suszarki mają taki inny zapach... no i u siebie wszystkiego boję się suszyć żeby się nie skurczyło bo regulować mogę tylko czas suszenia a temp. już nie :-/

Wlasnie testujena gaciach i skarpetach meza czy skurcza sie czy nie :D

Mommy w lecie cale pranie biore na wies i tam piore i susze ... godzinka na slonku i wszystko suche i ten zapaaaach wiatru niepowtarzalny.

Ale zima jesien i wiosna to masakiera u nas ciuchy gnija kilka dni. Tak dawalismy rade ... ale jak pomysle o noworodku i niemowlaku i tych tonach prania brrrr ;)

Ja latem też wolę słońce i wiatr do suszenia, chociaż tak suszone ubrania nie są tak miękkie. A jeśli chodzi o zapach, to po suszarce wydaje się być bardziej intensywny, np płyn do płukania mocniej pachnie ;-)

mi się tam jeszcze nic w suszarce nie skurczyło, a wkładam do niej prawie wszystko ;-). jedynie to czarne nadruki trochę jakby bledsze były. a w lecie też wolę na balkonie. zapach z suszarki dla mnie ok. czuję po prostu płyn.

reklama
Do góry