reklama
Żelka
Fanka BB :)
zapomniałam napisać Doggi strasznie mi się podoba to rozwiązanie z przewijakiem, super rozwiązanie, pojemniki itd
właśnie dziś oglądałam w Jiusku tajkie ratanowe mini komódki, myślę czy by nie zrobić z nich organizera na pierdoły dla Alki
właśnie dziś oglądałam w Jiusku tajkie ratanowe mini komódki, myślę czy by nie zrobić z nich organizera na pierdoły dla Alki
Żelka powiem ci ze ja długo zastanawiałam się jak urządzić przewijak, myślałam o.komodzue ale po pierwsze szafę juz mam na lumpy a po drugie te komody drogie ustrojstwo :/ i razu jednego szukając przewijaka spotkałam tą półko przewijak i id razu wiedziałam że yo jest to czego szukam drewniane, białe lub w naturalnym drewnie za 130zl jakoś i jestem bardzo zadowolona bo wsxystko w koszyczki poukładane i nic się nie wala gdzie nie trzeba
Żelka
właśnie super to wygląda, ja nie mam miejsca żeby postawić taki półko-przewijak, ale właśnie pokombinuje coś z koszyczkamiŻelka powiem ci ze ja długo zastanawiałam się jak urządzić przewijak, myślałam o.komodzue ale po pierwsze szafę juz mam na lumpy a po drugie te komody drogie ustrojstwo :/ i razu jednego szukając przewijaka spotkałam tą półko przewijak i id razu wiedziałam że yo jest to czego szukam drewniane, białe lub w naturalnym drewnie za 130zl jakoś i jestem bardzo zadowolona bo wsxystko w koszyczki poukładane i nic się nie wala gdzie nie trzeba
LayDeek, ale ładne dziewczęce łóżeczko. sama bym się w tych poduchach wylegiwała ;-);-)
Doggi, no proszę, wóz przyjechał. super! też go woziłam - po sklepie. nawet rozkladałam na części pierwsze, bo mnie interesował transport samej gondoli ;-).
ja takie pudełka-pojemniki będę miała pod łóżeczkiem, bo tam jest taka specjalna półka na to. i oprócz tego nic więcej, bo w sypialni brak miejsca. trochę bez sensu, że ta komoda z ciuchami musi stać u młodego w pokoju, no ale co zrobić. jakoś trzeba będzie sobie radzić.
oglądałam gazetkę z superpharm. kto mi zrobi prezent na święta i podaruje mi ten laser do depilacji? PPPPPRRROOOOOOOSSZZZĘĘĘĘĘ!!!!!!!!! :-)
Doggi, no proszę, wóz przyjechał. super! też go woziłam - po sklepie. nawet rozkladałam na części pierwsze, bo mnie interesował transport samej gondoli ;-).
ja takie pudełka-pojemniki będę miała pod łóżeczkiem, bo tam jest taka specjalna półka na to. i oprócz tego nic więcej, bo w sypialni brak miejsca. trochę bez sensu, że ta komoda z ciuchami musi stać u młodego w pokoju, no ale co zrobić. jakoś trzeba będzie sobie radzić.
oglądałam gazetkę z superpharm. kto mi zrobi prezent na święta i podaruje mi ten laser do depilacji? PPPPPRRROOOOOOOSSZZZĘĘĘĘĘ!!!!!!!!! :-)
jenn200818
Doggi no jak już mój odbiorę, to póki co nie będę rozkładać, ale cieszę się, że zdecydowałam się na ten kolor, bo jest boski :-) I przewijak też masz fajny, ja mam taki z jedną półeczką na dole, ale zastanawiam się właśnie czy by tam jakiś koszyków wiklinowych nie poustawiać na drobiazgi.
reklama
Ja na dole mam kosz na śmieci, podkłady i pampersy big pake (dostałam od koleżanki teściowej dady,idealnie na początek ) a wyżej mam pampersy wypakowane fo pielęgnacji różne takie i to co potrzebne pod ręką żeby było