reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi super to wygląda, zastanawiam się czy dostanę takie coś w ikei bo ja mam przewijak taka deska nakładana na lozeczko, ale taka półka bardziej praktyczna mi się wydaje.

Jenn jaki kolor wybrałaś? Bo ja to owszem świerzak jestem i sklerotyk przy okazji.....

reklama
Doggi, LayDeek pragnę zauważyć, że to też mój wózek :-D na razie w kartonie u teściowej stoi (nie było nas, gdy przyjechał kurier)

Doggi miałam taki przewijak przy pierwszym bobasie, bardzo fajnie się sprawdził. Tym razem będzie regał z doczepianym przewijakiem, który sie później dementuje.
Dagi w ikea kupisz takie cos jak ma Doggi.

Załączniki

• 1418245057220.jpg
    1418245057220.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 48
Elutka bardxo ładny ten przewijako, półko szafko ścianka! Super wygląda ale wygląda na wysokie bez taboretu na najwyższą półkę bym chyba nie sięgała :p

Elutka, fajny ten przewijak, później może służyć jako taki regał. spoko.

nie napisałam Wam wczoraj, że chyba jakiś dzień dobroci był, bo:
1. pani kasjerka w h&m poprosiła mnie z końca kolejki do przodu (sama od siebie-zawołała "panią z brzuszkiem poproszę")
2. pani kasjerka w rossmannie otwierała drugą kasę i również sama od siebie zawołała mnie z otwartej już kasy do tej nowej jako pierwszą klientkę.

:szok::szok::szok: byłam w szoku.

za to dla równowagi, dziś pan - cham, stary cap, pieprzony jełop spod budki z piwem - perfidnie wepchał mi się do kasy w biedronce, widząc mój ogromny brzuch. sam miał koszyk calutki zapakowany i dopiero zaczął wykładać na taśme swoje graty (a kasjerka była świeża-nic nie robiła), to zamiast mnie przepuścić, bo ja tylko 3 rzeczy miałam, to nie! CIUL! już miałam mu cos powiedzieć, ale druga kasjerka przyszła i wyszłam stamtąd :no::no::no::no::no:

reklama
Sprite dokładnie :-) dementuje się to wystające i jest zwykły regał :-)
Co za ciul...bezczelny, dobrze że reszta była miła. Mnie też dzisiaj pani w aptece puscila przed siebie w kolejce

Do góry