reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A mnie właśnie ludzie wkur**** bo co fakt komunikacja miejska się nie poruszam żeby ktoś mi musiał miejsca ustępować, ale dziś leżałam po sklepie i baba normalnie na mnie wlazla a jak jej zwróciłam uwagę to jeszcze się obruszyla jedzą stara....w ogóle ludzie mnie drażnią tu.

reklama
Doggi suoer wozio, super przewijak i Olka tez ;-)

Sprite to ja dla odmiany ostatnio w kauglandzie podeszlam do kasy pierwszenstwa stalam i patrzylam na reakcje
Wszyscy ludzie glowa w druga strona a pani kasjerka jak mnie zobaczyla to strasznie zajela sie kasowaniem i unikala kontakti wzrokowego mimo ze ewidentnie mnie widziala...
No ale coz, bywa i tak :p

agulqa, no ja byłam w szoku, bo się jeszcze nigdy nie spotkałam z taką sytuacją. ale z taką podobną do Twojej często ;-)

dagi co do koloru wózka to ten sam do Doggi ;-) Od początku mi się spodobał, jeszcze rozważałam jeden ale w ostateczności wygrał ten właśnie..

Doggi super wóz, popularny wśród naszych mamusiek się zrobił ;-) Ja jeszcze z kolorem się waham, a zamawiam przed świętami ;-)
Wystarczy jeden dzień poza domem spędzić, a nie ma możliwości nadrobienia forumowej lektury :-D

A do mnie dojechał wczoraj rożek śliczny w żyrafki :-)

Elutka super przewijak, jak bym miała więcej miejsca to pewnie też chciałabym podobny, bo jednak jest bardzo wygodny. Wszystko masz pod ręką i nigdzie się za bardzo schylać nie musisz.

Etap kupowanie trochę mi minął na szczęście, więc staram się już nie szaleć. Chyba wszystko co potrzeba już jest. Jeszcze tylko kwestia wanienki/wiadra do kąpieli.. Kusi mnie to wiaderko, bo faktycznie malutko miejsca zajmuje, jednak z drugiej strony czy będzie mi się wygodnie małego w nim myło hmm..

To mnie wiaderko przeraża, wiem ze niby dobre jest ale dla mnie wrzucić dziecko, noworodka do wiadra jest straszne, zaraz mam chore skojarzenia z ta matka co topila dzieci w beczce na ogrodzie.

reklama
Jenn moja kolezanka miala to wiaderko i wszystko byloby ok ale malutka miala zaburzenia napiecia miesniowego (to dosc czeste u dzieci) no i nie mogli jej w nim kapac. Ja wole wanienke, jakos mi wygodniej. Poza tym to wiaderko na krotko starcza bo sie bobas pozniej nie miesci raczej

Do góry