reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Zelka ja to odbieram bardziej jako zart ;-)

Nulini Twoja chociaz cos powiedziala, ja mialam wrazenie ze mojej kamien z serca spadl ze nie bedziw musiala mi mowic ;-)

Elutka haha :-D

Laydeek slicznie

reklama
Co do siusiaków to ja mojemu na początku naciągałam ale wiem, że są zwolennicy i przeciwnicy wśród lekarzy. Mojemu w sumie do tej pory nie schodzi ale jak ostatnio pytałam się pediatry to mówi, że jest ok bo nie przyklejony i żeby na siłe mu nie robić jak nie chce. Póki co zostawiłam mu susiaka w spokoju :)

LayDeek super pościel :)))

Gosiane super bryka :))) Masz juz kogo w nim wozić :)))

LayDeek, Jenn mnie za pierwszym razem koleżanka pocieszyła bo myślała, że poród bardziej boli. Ja głupia też się tak nastawiłam, niestety ona miała tylko bóle od brzucha i parła 15 minut a ja miałam bóle od krzyża (dużo gorsze) i parłam 4 godziny z przerwami. Każdy poród inny więc nie da się tego porównać. Powiem Wam tyle: boleć boli ale przeżyjecie :))))

Do mnie wczoraj przyszła paka z apteki gemini. W szoku jestem bo wszystko popakowane w folię bąbelkową. Było trochę otwierania hehe...

Ja w tym tygodniu chcę jeszcze zamówić rogala do karmienia i cały czas myśle nad tym kocykiem Minky...

Dziewczyny, które mają termofor z pestek wiśni, czy mam brać duży czy te małe okrągłe wystarczą?

Ostatnia edycja:
Aza synek wejdzie w okres dojrzewania, to sobie sam poradzi ze schodzącym napletkiem :-D:-D:-D

Agulqa no ja rozumiem, że to żart ... ale dziwnie bym się czuła, jakbym był świadkiem :p

Z moimi rodzicami, mamą też nigdy nie rozmawiałam na te tematy, ja nie pytałam oni nie mówili, inne wychowanie inne czasy ... za to teraz mama radzi się mnie w kwestii różnych ginekologicznych i nasyła mnie na siostre np. jak ma jakieś obawy o jej zdrowie i "te" tematy itd :)

u mnie w domu intymność też zawsze była tematem tabu... ale jeśli chodzi o ginekologa to nie powiem mama mnie tam zaprowadziła jakoś jak miałam 16 lat - bała się wczesnej ciąży bo sama urodziła mojego brata jak miała 18 ;)

dziewczyny zazdroszczę wózeczków ! :) ja już się doczekać nie mogę aż będę mieć swój - ale zamawiam dopiero po świętach.

Za to pochwalę się wam moim facebookowym łupem! Normalnie jestem taka zadowolona bo za wszystko jedyne 20 zł zapłaciłam i jeszcze dziewczyna do domu mi podrzuciła :) oto co kupiłam dla Tymka:

10626242_768812153190645_8928894639367258502_o.jpg10850416_768829179855609_1162443826_n.jpg

Załączniki

• 10626242_768812153190645_8928894639367258502_o.jpg
    10626242_768812153190645_8928894639367258502_o.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 10850416_768829179855609_1162443826_n.jpg
    10850416_768829179855609_1162443826_n.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 47
Ja juz nic nie kupuje bo bym musiała kupić drugą szafę :p juz Teraz mega ścisk, dobrze że przy maluszkach wszystko w obiegu to się poluzuje trochu :p

Licja- udane zakupy.

Ja też już nic nie kupuje dzięki mojej przyjaciółce (pidalam wam) mam ubrań dopóki Franek nie ukończy dwóch lat, a potem i tak mi dowiezue resztę :D

reklama
Do góry