reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, myśl sobie spokojnie-od mysli na bank się nie brudzi :-D:-D:-D:-D:-D

ja ostatnio widziałam kolesia z takim wózkiem. o LOL. wyglądał kosmiczne, aż fotkę chciałam strzelić, ale w końcu sie powstrzymałam, bo co mi sie przypomniało, że co mnie to w sumie obchodzi :-D:-D. ale wózek był cały materiał oczojebny róż. na czarnej ramie. torba do wózka róż i ze środka też wystawał właśnie róż. i mężczyzna przy sterze-sam ;-). ale przynajmniej nie było szaro na ulicy :-D:-D i było na czym oko zawiesić :-D:-D

reklama
Elutka aaaaaaaa... Ty masz callisto? Ja też chcę!!!! I właśnie jego szukałam w Anglii bo u nas ceny ładne nawet używek. Jeszcze będę patrzeć. Ja najbardziej to chciałam z tej starej serii turkusowy :)))

Ostatnia edycja:
Agulqa jak masz gdzieś Pepco to popatrz sobie za kolorowymi kloszami.
Kiedyś widziałam chyba za ok 10 zł, a sam kabel też nie jest drogi żeby dokupić.
No i nie wiem czy na allegro też nie widziałam kolorowych.
U nas jest biały, bo w sumie taki mi najbardziej pasuje do wnętrza, które będzie po remoncie:-p

Sprite mi ł powiedzial od razu ze wozdk i chusta maja miec takie kolory zeby nie musial sie wstydzic na ulicy :-D

Alexta wlasnis widzialam na allegro raz pomaranczowy
Musze popatrzec

Jenn, ten granatowy camarelo, na czerwonym ma srebrne kulki. Ale da się w ogóle te czerwień schować, zawinąć. Ja kupowałam z myślą, ze bedzie dla drugiego dziecka-chłopczyka. Jak dla mnie pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. A jest fajny kolorowy.
U nas w Tychach duzo tych camarelo. Choć w tej kolorystyce jeszcze nie widziałam. Ale co sie dziwić... Producent śląski, więc i wózków dużo.

reklama
Wydałam majątek, dostałam w prezencie perfum, nawet sobie mogłam wybrać ;) kupiłam 2 staniki jeden sexy drugi mniej :p i koszulkę do spania śliczną, co prawda świąteczna ale mam to gdzieś bo ja cały rok śpię w spodniach id piżamy w renifery :p

Teraz tylko jakiś porannik nie za gruby muszę upolować bo same grube polarowe są wszędzie a takiego nie chce bo mi całą torbę zajmie a ile ja Sue nachodzr w nim po szpitalu :p

Do góry