reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Dagi masz rację, żółty mało praktyczny choć ciekawy :) Ja Ci powiem, że ogólnie w Anglii jak była to dziwiłam się czemu większość lasek ubrana tak beznadziejnie, przecież tam tyle fajnych sklepów z ciuchami, Primark, River Island :)))) Co do wózków to masz rację, kilka razy trafiłam na moją spacerówkę w fiolecie ale dobrze, że nie wzięłam bo moje marzenie o córce prysło :) W Polsce w sklepach też często szarości wystawiają. Ja mam mój ukochany turkusik :)))) A Ty jaki masz wózek bo chyba mi coś umknęło?

ja też lubię czarne, ale to się w lecie nagrzewa niestety. piękne są.

jenn, ja mam taka spacerówkę dla młodego xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
i brudził sie tylko na daszku od kół, gdy był złożony w bagażniku. sam od siebie nie zrobił się szary i bury przez powietrze. ale to pewnie też zależy od materiałów z jakich zrobiony jest wózek. może jedne łapią syf, a drugie nie. nie wiem.

dagi, a jaki Ty wózek kupiłaś, bo nie doczytałam chyba.

Załączniki

• xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
    xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 41
dagi, no to kolorek jest ;-)

ja wózek znowu granatowy (marita jest podobna w kolorystyce do camarelo-bez czerwonych dodatków). teraz cały granatowy chcę, za to poszalałam z fotelikiem, bo wzięłam pomarańczowy :-D:-D:-D

Jenn tego jasmego bym nie brala
Na sama mysl mialabym wrazenie ze juz brudny :p

Nulini haha mam to samo ;-)
Uzywka nikomu nieznanej firmy ;-)
Oby dobrze sie sprawdzala :-D
Oczywiscie teraz z ł udalo nam sie troche kasy odlozyc dzieki temu ze za urlop mu zaplacili wiec pewnie bysmy kupili nowy wozek, ale tak problem z glowy :-D
Moze bedzie na lepsza spacerowke jakby ta sie nie sprawdzala odpukac ;-)
Chociaz moja mama jezdzi nim po domu i jest zachwycona ;-)

Aza moze jej niespelnione marzenie z dziecknstwa :-D rozowy woz :-D

Alexta wlasnie te malowane srednio mi ske widza
Ale taka jak Wy macie w jakims kolorze cala np pomarancz czy zielona bylaby spoko :-D
Dzieki

reklama
Ja mam wszystkie w takich neutralnych kolorach, x landera po młodym w kolorze Europa to taki szaro-sliwkowy, Brio granatowy i obecna parasolka młodego Cybex callisto granatowy z błękitno-pomarańczowymi wstawkami.
Aza mam taką sąsiadkę...młoda ma 90% ciuchów różowych, wózek kocyki tak samo. ..masakra jakaś!

Do góry