reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Moje łupy. Stanik w skromnym rozmiarze 70H.... Bez komenatrza....

Koszula ma zatrzaski po środku, wiec wygoda do wywalania cyca :)

Załączniki

• 1417785216735.jpg
    1417785216735.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Doggi super zakupy :)))

Rezerwuje sobie woza czarnego w zygzaki ... zobaczyłam dziś w przedszko mojego syna, Panią z lila wózkiem, różowym kocykiem , różowymi dodatkami i różową córeczką w środku :baffled::baffled: i stwierdzam że wyglądało to paskudnie. Czarny wózek będzie łatwoej ożywić dodatkami, kocyk, śpiworek, maskotki, zawieszki - nie patrząc na kolor, wszystko pasuje nic się z niczym nei gryzie, z różową budką ... będe miała do wyboru tylko szary (bardzo lubie połączenie róż-szary, ale lubie mieć też wybór). i Nie przegne z rózowo - fioletowym :)

Zmotywowałyście mnie zaraz zamawiam rzeczy na alledrogo :p

Dziewczyny zamawiałyście ten kocyk minky u tego sprzedawcy KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4843776905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. chyba Yggam1 jeśli dobrze pamiętam, jak jego jakość?

Elutka w esotiq były jeszcze takie granatowe ale wolałam tą ;)

LayDeeK do karmienia,miękkie kure.wsko wygodne i pięknie biust kształtują. I bardxo łatwe odpiecie. Jestem zachwycona :)

Żelka ja u niego pościel kupowałam dla Stasiura

Ostatnia edycja:
LayDeeK drogie, ale jak pisałam warte swojej cen. Ja mam staniki z tej firmy po kilka lat i nic się z nimi nie dzieje! Nie rozciągają się, nie wyłażą fiszbiny, nie dokształcaja się.
Ja wychodzę z założenia że warto zainwestować w dobry stanik, tym bardziej przy dużych cyckach, bo źle dobrany stanik to potem obwisłe cycki, ból kręgosłupa i nawet skrzywienie go (w moim przypadku jest co dźwigać) więc staniki to cis na czym nie oszczędzam.

Doggi i co bo ja chce u niego pake zamówić, pościel, ze 2x kocyk, poduszke klin i moze coś do wózka jakiś taki nieduży komplecik... popatrze co on tam ma?
Fajna ta pościel? w komentarzach czytałam, że jednej babce zamalowała mimo że prała wg zaleceń, jaka to bawełna miłą w dotyku czy taki sztywny badziew?

reklama
To ja zakupiłam staniki za 13 zł. Nie wiem czy bedzie mi dane karmić, dlatego póki co nie iwestuje :-)

Doggi, długo czekałaś na te pościel?

Do góry