reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Moje łupy. Stanik w skromnym rozmiarze 70H.... Bez komenatrza....

Koszula ma zatrzaski po środku, wiec wygoda do wywalania cyca :)

Załączniki

• 1417785216735.jpg
    1417785216735.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Doggi super zakupy :)))

Rezerwuje sobie woza czarnego w zygzaki ... zobaczyłam dziś w przedszko mojego syna, Panią z lila wózkiem, różowym kocykiem , różowymi dodatkami i różową córeczką w środku :baffled::baffled: i stwierdzam że wyglądało to paskudnie. Czarny wózek będzie łatwoej ożywić dodatkami, kocyk, śpiworek, maskotki, zawieszki - nie patrząc na kolor, wszystko pasuje nic się z niczym nei gryzie, z różową budką ... będe miała do wyboru tylko szary (bardzo lubie połączenie róż-szary, ale lubie mieć też wybór). i Nie przegne z rózowo - fioletowym :)

Zmotywowałyście mnie zaraz zamawiam rzeczy na alledrogo :p

Dziewczyny zamawiałyście ten kocyk minky u tego sprzedawcy KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4843776905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. chyba Yggam1 jeśli dobrze pamiętam, jak jego jakość?

Elutka w esotiq były jeszcze takie granatowe ale wolałam tą ;)

LayDeeK do karmienia,miękkie kure.wsko wygodne i pięknie biust kształtują. I bardxo łatwe odpiecie. Jestem zachwycona :)

Żelka ja u niego pościel kupowałam dla Stasiura

Ostatnia edycja:
LayDeeK drogie, ale jak pisałam warte swojej cen. Ja mam staniki z tej firmy po kilka lat i nic się z nimi nie dzieje! Nie rozciągają się, nie wyłażą fiszbiny, nie dokształcaja się.
Ja wychodzę z założenia że warto zainwestować w dobry stanik, tym bardziej przy dużych cyckach, bo źle dobrany stanik to potem obwisłe cycki, ból kręgosłupa i nawet skrzywienie go (w moim przypadku jest co dźwigać) więc staniki to cis na czym nie oszczędzam.

Doggi i co bo ja chce u niego pake zamówić, pościel, ze 2x kocyk, poduszke klin i moze coś do wózka jakiś taki nieduży komplecik... popatrze co on tam ma?
Fajna ta pościel? w komentarzach czytałam, że jednej babce zamalowała mimo że prała wg zaleceń, jaka to bawełna miłą w dotyku czy taki sztywny badziew?

reklama
To ja zakupiłam staniki za 13 zł. Nie wiem czy bedzie mi dane karmić, dlatego póki co nie iwestuje :-)

Doggi, długo czekałaś na te pościel?

Do góry