reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, myśl sobie spokojnie-od mysli na bank się nie brudzi :-D:-D:-D:-D:-D

ja ostatnio widziałam kolesia z takim wózkiem. o LOL. wyglądał kosmiczne, aż fotkę chciałam strzelić, ale w końcu sie powstrzymałam, bo co mi sie przypomniało, że co mnie to w sumie obchodzi :-D:-D. ale wózek był cały materiał oczojebny róż. na czarnej ramie. torba do wózka róż i ze środka też wystawał właśnie róż. i mężczyzna przy sterze-sam ;-). ale przynajmniej nie było szaro na ulicy :-D:-D i było na czym oko zawiesić :-D:-D

reklama
Elutka aaaaaaaa... Ty masz callisto? Ja też chcę!!!! I właśnie jego szukałam w Anglii bo u nas ceny ładne nawet używek. Jeszcze będę patrzeć. Ja najbardziej to chciałam z tej starej serii turkusowy :)))

Ostatnia edycja:
Agulqa jak masz gdzieś Pepco to popatrz sobie za kolorowymi kloszami.
Kiedyś widziałam chyba za ok 10 zł, a sam kabel też nie jest drogi żeby dokupić.
No i nie wiem czy na allegro też nie widziałam kolorowych.
U nas jest biały, bo w sumie taki mi najbardziej pasuje do wnętrza, które będzie po remoncie:-p

Sprite mi ł powiedzial od razu ze wozdk i chusta maja miec takie kolory zeby nie musial sie wstydzic na ulicy :-D

Alexta wlasnis widzialam na allegro raz pomaranczowy
Musze popatrzec

Jenn, ten granatowy camarelo, na czerwonym ma srebrne kulki. Ale da się w ogóle te czerwień schować, zawinąć. Ja kupowałam z myślą, ze bedzie dla drugiego dziecka-chłopczyka. Jak dla mnie pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. A jest fajny kolorowy.
U nas w Tychach duzo tych camarelo. Choć w tej kolorystyce jeszcze nie widziałam. Ale co sie dziwić... Producent śląski, więc i wózków dużo.

reklama
Wydałam majątek, dostałam w prezencie perfum, nawet sobie mogłam wybrać ;) kupiłam 2 staniki jeden sexy drugi mniej :p i koszulkę do spania śliczną, co prawda świąteczna ale mam to gdzieś bo ja cały rok śpię w spodniach id piżamy w renifery :p

Teraz tylko jakiś porannik nie za gruby muszę upolować bo same grube polarowe są wszędzie a takiego nie chce bo mi całą torbę zajmie a ile ja Sue nachodzr w nim po szpitalu :p

Do góry