reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Dagi masz rację, żółty mało praktyczny choć ciekawy :) Ja Ci powiem, że ogólnie w Anglii jak była to dziwiłam się czemu większość lasek ubrana tak beznadziejnie, przecież tam tyle fajnych sklepów z ciuchami, Primark, River Island :)))) Co do wózków to masz rację, kilka razy trafiłam na moją spacerówkę w fiolecie ale dobrze, że nie wzięłam bo moje marzenie o córce prysło :) W Polsce w sklepach też często szarości wystawiają. Ja mam mój ukochany turkusik :)))) A Ty jaki masz wózek bo chyba mi coś umknęło?

ja też lubię czarne, ale to się w lecie nagrzewa niestety. piękne są.

jenn, ja mam taka spacerówkę dla młodego xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
i brudził sie tylko na daszku od kół, gdy był złożony w bagażniku. sam od siebie nie zrobił się szary i bury przez powietrze. ale to pewnie też zależy od materiałów z jakich zrobiony jest wózek. może jedne łapią syf, a drugie nie. nie wiem.

dagi, a jaki Ty wózek kupiłaś, bo nie doczytałam chyba.

Załączniki

• xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
    xlr-silver-pine-green-con-colchoncito.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 43
dagi, no to kolorek jest ;-)

ja wózek znowu granatowy (marita jest podobna w kolorystyce do camarelo-bez czerwonych dodatków). teraz cały granatowy chcę, za to poszalałam z fotelikiem, bo wzięłam pomarańczowy :-D:-D:-D

Jenn tego jasmego bym nie brala
Na sama mysl mialabym wrazenie ze juz brudny :p

Nulini haha mam to samo ;-)
Uzywka nikomu nieznanej firmy ;-)
Oby dobrze sie sprawdzala :-D
Oczywiscie teraz z ł udalo nam sie troche kasy odlozyc dzieki temu ze za urlop mu zaplacili wiec pewnie bysmy kupili nowy wozek, ale tak problem z glowy :-D
Moze bedzie na lepsza spacerowke jakby ta sie nie sprawdzala odpukac ;-)
Chociaz moja mama jezdzi nim po domu i jest zachwycona ;-)

Aza moze jej niespelnione marzenie z dziecknstwa :-D rozowy woz :-D

Alexta wlasnie te malowane srednio mi ske widza
Ale taka jak Wy macie w jakims kolorze cala np pomarancz czy zielona bylaby spoko :-D
Dzieki

reklama
Ja mam wszystkie w takich neutralnych kolorach, x landera po młodym w kolorze Europa to taki szaro-sliwkowy, Brio granatowy i obecna parasolka młodego Cybex callisto granatowy z błękitno-pomarańczowymi wstawkami.
Aza mam taką sąsiadkę...młoda ma 90% ciuchów różowych, wózek kocyki tak samo. ..masakra jakaś!

Do góry