reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sptite z tego zaraz będzie szmata dlatego po tetry właśnie wybieram się do sklepu, muszę dotknąć ;-) a i rozmiary są różne tak jak napisała nulini

reklama
Jak tetra nie do wielorazowania to niby jeden kij. Ale fakt, są różne rozmiary, trzeba czytać i grubość też różna.

Ja dziś kupiłam małą torbę, ciekawe czy zmieszczę w nią co mam zmieścić.... :O bo ostatnio miałam większą i było na styk heh

Megami ja kupilam orzy młodym te o większej gramaturze w taką większą kostkę i służyły długo:-) nie rozciagnely się ani nic :-)

Dziewczyny mam dylemat, może pomożecie, który kolor dla chłopca ładniejszy..
6329kolor_03.jpg6329kolor_10.jpg
Mój A mi nie pomoże, bo ja mam wybrać.. no i sama nie wiem.

Załączniki

• 6329kolor_03.jpg
    6329kolor_03.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 6329kolor_10.jpg
    6329kolor_10.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
szprite :D tez myślałam o joolzie, ale chyba jednak zostanie bugabuga nie ma co kombinować. A co do tetr to szczerze ja przy młodym to miałam różne rozmiary, w sumie te małe były dla mnie najporęczniejsze, cośt am chyba z nich zostało jeszcze ... muszę popatrzeć :p szaleństwo zakupowe mnie dopada jak nic ... ale mobilizujecie mnie może coś jutro na alledrogo pozamawiam, pościel jakąś kocyki czy coś :p :cool2:

a aaaaa Jenn ja bym wybrała pierwszy czyli granat z beżem i czerwienią.
Ja wiem że czarne/szare wózki są eleganckie praktyczne, pasują do nich wszystkie dodatki ... i o losie (słyszałam o takich sytuacjach) nie trzeba dobierać swojej i dziecka garderoby, tak aby niegryzła się z kolorem wózka, Ale jednak jakiś kolor w tapicerce dodaje życia temu wózkowi i wygląda tak bardziej dziecięco ;)

Ostatnia edycja:
Do góry