reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Jak tetra nie do wielorazowania to niby jeden kij. Ale fakt, są różne rozmiary, trzeba czytać i grubość też różna.
Ja dziś kupiłam małą torbę, ciekawe czy zmieszczę w nią co mam zmieścić.... :O bo ostatnio miałam większą i było na styk heh
Ja dziś kupiłam małą torbę, ciekawe czy zmieszczę w nią co mam zmieścić.... :O bo ostatnio miałam większą i było na styk heh
jenn200818
Fanka BB :)
dagi27
Mnie podoba się ten granatowo-bezowy? Fajny model sama się nad nim zastanawiałam.
dagi27
O tak alecta szary i różowy to świetne zestawienie.
reklama
Żelka
szprite tez myślałam o joolzie, ale chyba jednak zostanie bugabuga nie ma co kombinować. A co do tetr to szczerze ja przy młodym to miałam różne rozmiary, w sumie te małe były dla mnie najporęczniejsze, cośt am chyba z nich zostało jeszcze ... muszę popatrzeć szaleństwo zakupowe mnie dopada jak nic ... ale mobilizujecie mnie może coś jutro na alledrogo pozamawiam, pościel jakąś kocyki czy coś
a aaaaa Jenn ja bym wybrała pierwszy czyli granat z beżem i czerwienią.
Ja wiem że czarne/szare wózki są eleganckie praktyczne, pasują do nich wszystkie dodatki ... i o losie (słyszałam o takich sytuacjach) nie trzeba dobierać swojej i dziecka garderoby, tak aby niegryzła się z kolorem wózka, Ale jednak jakiś kolor w tapicerce dodaje życia temu wózkowi i wygląda tak bardziej dziecięco
a aaaaa Jenn ja bym wybrała pierwszy czyli granat z beżem i czerwienią.
Ja wiem że czarne/szare wózki są eleganckie praktyczne, pasują do nich wszystkie dodatki ... i o losie (słyszałam o takich sytuacjach) nie trzeba dobierać swojej i dziecka garderoby, tak aby niegryzła się z kolorem wózka, Ale jednak jakiś kolor w tapicerce dodaje życia temu wózkowi i wygląda tak bardziej dziecięco
Ostatnia edycja: