reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka, ja mieszkam na 4 piętrze i codziennie będę taszczyć ten wózek do góry (rodzice też na 4 piętrze). ale szczerze te 2 kg za ten 1000 zł jakoś przeżyję :-D:-D:-D:-D:-D:-D

na wózek jeszcze jest dużo czasu, może się zdecyduje gdzieś w styczniu :p
mi sie oba podobają, chociaż Jeżyk boje się że zaróżowię tą moją Alutkę mimo, że wcale tego nei chce :p ale czarny wydaję mi się smutny chociaż elegancki, ot takie durne przemyślenia niezorganizowanej matki :p

Nie widziałam, bo u mnie na wsi tylko w dwóch sklepach są buga i róziowego nie uświadczysz :/ czerwony, petrol i jakiś beżowy z poprzednich lat, mówisz że nieładny ten róż?
Joolza w ogóle nigdzie nie ma żeby zmacać, a przyznam że wyglądowo Joolz 100x bardziej mi się od buga podoba, ale waga i sterowność pokraki jest cudowna :p cena zabija, ale akurat na wózek kasa zachomikowana od dawna, już przebolałam i sobie jakoś wytłumaczyłam to że tyle wydam :cool2:

@edit doczytałam że Joolz ma rozstaw kól 62 cm i nie wiem czy do mojej przedpotopowej windy by sie zmieścił :O

Ostatnia edycja:
Kasiek haha :-D
Jednak chlopy to chlopy ;-)

Sprite ja u niego wzielam tylko 3kolorowe tetry

Dla jnie szary za smutny troche
Moga bys stonowane kolory ale czarnie czy szarosci jakos mi do bobo nie pasuja ;-)

Zelka ja rozu bym nke wziela :p

Jezyk a widzisz jakxsie ustawilysmy:-D

Żelka, nie powiem, że nie jest ładny, bo to kwestia gustu. jest po prostu inny niż na fotce ;-). warto przed zakupem w necie pooglądać sobie chociaż te kawałki materiałów-próbek.
a co do ceny buga, to wiadomo. jest jaka jest. ale co komu do tego za ile ktoś wózek kupuje. miałam szczęście zmacać oba i stąd moja decyzja ;-). raczej nie będę miała okazji porównać mój zakup z buga, więc też nigdy się nie dowiem, czy dobrze wybrałam ;-).
MommyTiger też kupiła buga.

Wiadomo buga ma swoje wady ... np rączka i pałąk idą odrazu do tapicera, coby ją obszyć ekoskórą, bo mnie pianki do szału doprowadzają. I pare innych które mi średnio pasują, np niziutka gondola, ale jedyną alternatywą wagową dla mnie jest baby jogger city mini a on dla maluchów kompletnie się nie nadaje.

Popatrzyłam na ebaju fotki to faktycznie ten róż troche jakby majtkowy był ... będzie bez wozka to moje dziecko najwyżej, chuste kupie, taniej wyjdzie :p

reklama
Do góry