reklama
Żelka
Fanka BB :)
na wózek jeszcze jest dużo czasu, może się zdecyduje gdzieś w styczniu
mi sie oba podobają, chociaż Jeżyk boje się że zaróżowię tą moją Alutkę mimo, że wcale tego nei chce ale czarny wydaję mi się smutny chociaż elegancki, ot takie durne przemyślenia niezorganizowanej matki
mi sie oba podobają, chociaż Jeżyk boje się że zaróżowię tą moją Alutkę mimo, że wcale tego nei chce ale czarny wydaję mi się smutny chociaż elegancki, ot takie durne przemyślenia niezorganizowanej matki
Żelka
Nie widziałam, bo u mnie na wsi tylko w dwóch sklepach są buga i róziowego nie uświadczysz :/ czerwony, petrol i jakiś beżowy z poprzednich lat, mówisz że nieładny ten róż?
Joolza w ogóle nigdzie nie ma żeby zmacać, a przyznam że wyglądowo Joolz 100x bardziej mi się od buga podoba, ale waga i sterowność pokraki jest cudowna cena zabija, ale akurat na wózek kasa zachomikowana od dawna, już przebolałam i sobie jakoś wytłumaczyłam to że tyle wydam
@edit doczytałam że Joolz ma rozstaw kól 62 cm i nie wiem czy do mojej przedpotopowej windy by sie zmieścił :O
Joolza w ogóle nigdzie nie ma żeby zmacać, a przyznam że wyglądowo Joolz 100x bardziej mi się od buga podoba, ale waga i sterowność pokraki jest cudowna cena zabija, ale akurat na wózek kasa zachomikowana od dawna, już przebolałam i sobie jakoś wytłumaczyłam to że tyle wydam
@edit doczytałam że Joolz ma rozstaw kól 62 cm i nie wiem czy do mojej przedpotopowej windy by sie zmieścił :O
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Kasiek haha
Jednak chlopy to chlopy ;-)
Sprite ja u niego wzielam tylko 3kolorowe tetry
Dla jnie szary za smutny troche
Moga bys stonowane kolory ale czarnie czy szarosci jakos mi do bobo nie pasuja ;-)
Zelka ja rozu bym nke wziela
Jezyk a widzisz jakxsie ustawilysmy
Jednak chlopy to chlopy ;-)
Sprite ja u niego wzielam tylko 3kolorowe tetry
Dla jnie szary za smutny troche
Moga bys stonowane kolory ale czarnie czy szarosci jakos mi do bobo nie pasuja ;-)
Zelka ja rozu bym nke wziela
Jezyk a widzisz jakxsie ustawilysmy
Żelka, nie powiem, że nie jest ładny, bo to kwestia gustu. jest po prostu inny niż na fotce ;-). warto przed zakupem w necie pooglądać sobie chociaż te kawałki materiałów-próbek.
a co do ceny buga, to wiadomo. jest jaka jest. ale co komu do tego za ile ktoś wózek kupuje. miałam szczęście zmacać oba i stąd moja decyzja ;-). raczej nie będę miała okazji porównać mój zakup z buga, więc też nigdy się nie dowiem, czy dobrze wybrałam ;-).
MommyTiger też kupiła buga.
a co do ceny buga, to wiadomo. jest jaka jest. ale co komu do tego za ile ktoś wózek kupuje. miałam szczęście zmacać oba i stąd moja decyzja ;-). raczej nie będę miała okazji porównać mój zakup z buga, więc też nigdy się nie dowiem, czy dobrze wybrałam ;-).
MommyTiger też kupiła buga.
Żelka
Wiadomo buga ma swoje wady ... np rączka i pałąk idą odrazu do tapicera, coby ją obszyć ekoskórą, bo mnie pianki do szału doprowadzają. I pare innych które mi średnio pasują, np niziutka gondola, ale jedyną alternatywą wagową dla mnie jest baby jogger city mini a on dla maluchów kompletnie się nie nadaje.
Popatrzyłam na ebaju fotki to faktycznie ten róż troche jakby majtkowy był ... będzie bez wozka to moje dziecko najwyżej, chuste kupie, taniej wyjdzie
Popatrzyłam na ebaju fotki to faktycznie ten róż troche jakby majtkowy był ... będzie bez wozka to moje dziecko najwyżej, chuste kupie, taniej wyjdzie
reklama