reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
To ja was zaskocze
Kurier z dpd chyba juz nas tak zna ze wie ze nad nami mieszka babcia ł i zawsze jak nas nie ma daje paczke do niej i nie musze nigdzie odbierac
A ostaynio zamowilam cos z odbiorem na poczcie 5km od domu i wielkie bylo moje zdziwienie jak przywiezli do domu
Kurier z dpd chyba juz nas tak zna ze wie ze nad nami mieszka babcia ł i zawsze jak nas nie ma daje paczke do niej i nie musze nigdzie odbierac
A ostaynio zamowilam cos z odbiorem na poczcie 5km od domu i wielkie bylo moje zdziwienie jak przywiezli do domu
Agulqa to fajnie, nie musisz nigdzie biegać :-)
Do nas jutro mają przyjść gry dla dzieciaków i rano pojadę odebrać Tymkowe Transformersy z paczkomatu :-)
Dzisiaj dla Lilki kupiliśmy 5pak body na długi rękaw za 45 zł w Tesco i 3pak pajaców za 55 zł.
Miałam nadzieję na jakieś przeceny, ale wszystko z obniżką było na krótki rękaw.
Weszłam do Rossmana i kupiłam sobie jeszcze jeden żel do kąpieli z Alterry i ma on obłędny zapach.
Jakbym mogła to bym go zjadła
Do nas jutro mają przyjść gry dla dzieciaków i rano pojadę odebrać Tymkowe Transformersy z paczkomatu :-)
Dzisiaj dla Lilki kupiliśmy 5pak body na długi rękaw za 45 zł w Tesco i 3pak pajaców za 55 zł.
Miałam nadzieję na jakieś przeceny, ale wszystko z obniżką było na krótki rękaw.
Weszłam do Rossmana i kupiłam sobie jeszcze jeden żel do kąpieli z Alterry i ma on obłędny zapach.
Jakbym mogła to bym go zjadła
jenn200818
A ja jutro jadę zamówić wózek :-) I odebrać materacyk do łóżeczka, pieluchy flanelowe i termometr do kąpieli
dagi27
Kurcze dziewczyny tez nie nadąża Was czytać, ale staram się jeśli chodzi o lozeczko to ja też mam na płasko, ale coś tam wymyśli, zastanawiam się nad tą poduszka dla dzidziusia ale nie do karmienia tylko właśnie ah zapomniałam....jak ona się nazywała. Ja się dziś zdziwiłam rano szukam mojego T a on w pokoju u Zosi siedzi na ziemi i pompuje koła w wózku, później zaczął montować lampę....chyba udzielił mu się ode mnie syndrom wicik gniazda
agulqa_b
Alecta no plusy wiochy chyba jak widac
Dagi super!
Moj ł nie czuje potrzeby by cos dzialac:-(
Dagi super!
Moj ł nie czuje potrzeby by cos dzialac:-(
bada m.
mój P skręcił kołyskę,po czym ztwierdził,że ją odmaluje bo mu nie pasuje i półkę na duperele Gniewka przykręci i literki przykleimy,ale to w sobotę
a Mikołaj jeździ tą kołyską po domu i "udaje,że ma tam G"
a Mikołaj jeździ tą kołyską po domu i "udaje,że ma tam G"
reklama
dagi27
Aulqa_b mój T to chyba prócz przewiezienia lozeczka ze sklepu i wózka. To nawet nie wie jakie ma rzeczy w domu dla malej....ale mu nie mówię nawet. Będzie siedział w domu dwa tygodnie to może się ogarnie.