reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jenn szary jest mój dla dziewczynki :D
Nasza Maja będzie się takim wozić.
Tak jak Alecta napisała do różowego kocyka. Te kropeczki na gondoli szarego to są takie błyszczące - nie wiem Jenn czy widzialas na żywo? Mi się takie bardziej dziewczęce wydały.

reklama
Mi też szary bardziej dla dziewczynki się wydaje przez te kropki, ale w pierwszym biały spód mi się nie podoba. Za to zestawienie kolorów dla chłopca w sam raz :-)

ja myslę też nad dwoma kolorami i się zdecydować nie mogę.

pink.jpgblack.jpg
jakoś wybitnie za różowym nie jestem, ale ten czarny mimo, że sam w sobie bardzo mi się podoba jakoś taki mi sie smutny wydaje :/ no i widziałam zużyty trochę wyglądał okropnie :p

Załączniki

• pink.jpg
    pink.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 34
  • black.jpg
    black.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 34
jenn, widziałam oba na żywo, bo akurat te dwa kolory były w sklepie. dla mnie ten z żółtym :-D:-D (zobacz sobie na ich stronie) ;-). a z tych oba dla chłopca ok.

Żelka, ja zdecydowałam się na joolza, bo:
1. tańszy
2. tańsze akcesoria
3. po kilku porównaniach na żywo bardziej mi się podoba
ale jest ciut cięższy-tragedii nie ma, ale jednak.
w każdym razie biorę earth kolor papuga. bo zastanawiałam się jeszcze nad studio kolor gris, ale jednak parrot bardziej mi leży ;-)

Zelka- to poszalalas z wyprawka :D

Agulqa- u nad też zostawia np.u sąsiadki jak nas nie ma i nie muszę nigdzie jeździć

Sprite- ja mam od niego i są... Normalne, nie jak szaliki???

jezyk, ale ona miał kilka do wyboru. ja wziełam takie co za 5 szt. zapłaciłam jakieś 7 zł z groszami. więc chyba te najtańsze. i uwierz, że są jak szalik. po przeprasowaniu odrobinę lepsze, ale jednak BAAAARDZO wąskie ;-);-)

Żelka, dla mnie czarny ;-). ale jak myslałam nad buga, to w katalogu zaznaczyłam sobie z tej wersji z 2014 roku z kremowym kolorem, tj. czarny, na czarnym stelażu + kremowa budka.

Zelka ja bym brala drugi, wkladke kolorowa sobie wlozysz do wozka i bedzie superrrrrr. Ja wlasnie mam w planie czarny tym razem kupic i mieszac wkladkami kolorowymi. Poprzednio mialam kolorowy wozek i pod koniec mi zbrzydl juz :p

reklama
ta kremowa jest prawie biała więc odpada .. właśnie ja myślę też nad zygzakami, zadzwonie spytam się o dostępność. Sprite dla mnie waga i kompaktowość to podstawa, a te 2kg joolza to dużo, jak będę musiała wtryniać wózek do rodziców na 3/4 piętro. Bo ja po porodach robię sobie spacero-maratony po 6-7 km w jedną stronę z maluchem :-D

z resztą budka w buga to mały problem, zarypie kase mężowi z konta i kupie sobie jakaś na zmiane :p

jeżyk, jak pomyślę że z synkiem na tym etapie ciąży to już pokoik był w sumie gotowy na przyjęcie malucha ... tak teraz ja nie wiem na co czekam :p

Do góry