reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dagi moj wie o czesci ubramek bo ostatnio pranie wieszal jak ja sciane malowalam ;-)

Bada to super :-D
Wlasnie ja musze w ten weekend ł przycisnac i zamowic polki malemu do pokoju

reklama
Dagi masz na myśli klin do łóżeczka? To taka duża podusia sztywna scieta pod skosem :-)
Ja zobaczę jak się będę czuła, ale może po tetry wyskocze.

Elutka12 chyba tak....skleroza nie boli:) dzięki.
Agulaq mój się dziwił jak pranie schło skąd mamy tyle rzeczy, ale mu powiedziałam, że tak to jest jak się chodzi na zakupy i nie zwraca uwagi co się kupuje:) ale ogólnie o 1/4 tez nie wie. Bo czasem zamawiam coś z internetu. Ale wczoraj np przyszła mi taka moskitiera-baldachim nad lozeczko i no chcąc nie chcąc musiał się dowiedzieć teraz bo ktoś musi ją powiesić;)

Bada o widzę, że Antek ćwiczy jak moja Domi. Wchodzi do pokoju młodszej siostry z lalką i testuje wszystko, po kilka razy dziennie. Lalka w leżaczku, kołysce, na przewijaku, w gondoli... przykrywa ją pieluchą tetrową, każe przebierać, bo sama jeszcze nie umie. Akurat takie malutkie ubranka zostawiłam dla lalki, bo dostałam od kogoś używane w rozmiarze dla wcześniaka (mam nadzieję, że nie będzie trzeba nigdy wykorzystać).

Agulaq my też mamy wspólna, ale To rzadko zagląda na konto. O większych rzeczach oczywiście wie, typu pościel itp ale czasem idę gdzieś na zakupy sama widzę jakieś fajne pajacyki to kupuje i mu po prostu zapominam powiedzieć;)

wiecie, że ten kurier nie przyjechał?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na statusie przesyłki jest w doręczeniu. o godz. 11 wydane kurierowi. co za baran. i dlatego kocham PACZKOMATY!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Żelka, joolz;-). poszalałaś z zakupami :-D:-D:-D

Laski, ten sprzedawca rp_77 ma wszytsko ok, ale pieluch nie radze u niego brać. masakryczne tetrówki! to się bardziej na szaliki nadaje. takie wąskie! porażka.
i jak lubię prasować, tak to mnie dziś wykończyło: WP_20141204_001.jpg
te na samej górze są właśnie od rp_77. niezła różnica w rozmiarze :/

Załączniki

• WP_20141204_001.jpg
    WP_20141204_001.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry