reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nigdy nie miałam chusteczek z hippa, hmmm...

moje łóżeczko też płaskie. nie ma opcji skośnego materaca.

gosiane, nawet mi n ie mów, bo ja się już tyle razy przejechałam na "prawie zakupie" używanego wózka, że w końcu się wkurzyłam do tego stopnia, że kupuję nowy.

Nooo a nam sie z wozkiem udalo
Ciekawe tylko jak rodzice bo do auta wsadza :-\
Tata sie smial za najwyzem mlody w gondoli przyjedzie a mama w foteliku :p

U mnie tez materac na plasko

Ja myję pupę ciepłą wodą i delikatnym mydełkiem, teraz Babydream kupiłam. Płatki znam i Gaga i Babyono- obie firmy w miarę fajne, teraz przez neta zamówiłąm 2 paczki Babyono, jakoś po 5 zł z kawałkiem za 60 sztuk. Te Gaga są w podobnej cenie ale rzadko są w Tesco więc radzę zrobić zapas:)

Chusteczki nawilżane tylko na wyjścia i w nocy.

reklama
Aza sprzedalam po starszym bo byl za duzy i sie do kitu skladal. Ja musze miec kompaktowy w miarę.
Sprite u mnie tez pewnie na nowym sie skonczy w koncu.
LayDeek dlugo bo idiota kurier z GLS nie zostawil avizo tylko dal do punktu odbioru takze sledz sobie przesylke po numerze

Do góry