reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja mam koszule jeszcze od pierwszej ciąży, 2 jakieś takie zwykłe i jedną elegancką dosyć z jakiegoś oryginalnego sklepu, szkoda nawet mi było w niej spać:-)ta ładna ma po prostu luźny dekolt że można cycki wyciągnąć, jedna na guziki z przodu na środku i jedna taka z guzikami nad piersiami. Więcej nie kupuję.
Stanik mam jeden taki zwykły i jeden taki ładny, coś jeszcze potem dokupię.

reklama
pamiętacie, że dziś black friday? w sieci dużo promocji, jakby kogoś interesowało. w stacjonarnych niektórych też.

Agulqa super zakupy, ja też jedną koszulę do szpitala mam z lumpeksu. Ja przez pierwsze dni po porodzie pociłam się strasznie więc się przydała.

A widzisz ja ręczników mam.... 7 szt. Nawet nie wszystkie prałam, ale ja teraz mam wszystko tak podwójnie, bo z siostrą równo rodziłyśmy. Mam nadzieję, że szybko ktoś z rodziny lub bliższych znajomych zajdzie w ciążę to oddam, tym bardziej, że sama też większość dostałam.

Haha sprite zadnego z tych sklepow chyba nie maw inie :-D

Tasia ja mam 1. Jeden niby ma kumpel kupic zle on juz w tym roku nie przyjedzie tylko dopiero jak juz Robson bedzie wiec wole kupic jeszcze 1

Nooo przyszło nareszcie

Załączniki

• 1417192419878.jpg
    1417192419878.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Hohohoho!!!! Jaki zapas wkladek :p

Ejjj laski wlasnie
Do mycia butelek konieczny jest specjalny plyn? _z tego co kojarze mlody mial myte w normalnym plynie do naczyn....

Do góry