reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja mam koszule jeszcze od pierwszej ciąży, 2 jakieś takie zwykłe i jedną elegancką dosyć z jakiegoś oryginalnego sklepu, szkoda nawet mi było w niej spać:-)ta ładna ma po prostu luźny dekolt że można cycki wyciągnąć, jedna na guziki z przodu na środku i jedna taka z guzikami nad piersiami. Więcej nie kupuję.
Stanik mam jeden taki zwykły i jeden taki ładny, coś jeszcze potem dokupię.

reklama
pamiętacie, że dziś black friday? w sieci dużo promocji, jakby kogoś interesowało. w stacjonarnych niektórych też.

Agulqa super zakupy, ja też jedną koszulę do szpitala mam z lumpeksu. Ja przez pierwsze dni po porodzie pociłam się strasznie więc się przydała.

A widzisz ja ręczników mam.... 7 szt. Nawet nie wszystkie prałam, ale ja teraz mam wszystko tak podwójnie, bo z siostrą równo rodziłyśmy. Mam nadzieję, że szybko ktoś z rodziny lub bliższych znajomych zajdzie w ciążę to oddam, tym bardziej, że sama też większość dostałam.

Haha sprite zadnego z tych sklepow chyba nie maw inie :-D

Tasia ja mam 1. Jeden niby ma kumpel kupic zle on juz w tym roku nie przyjedzie tylko dopiero jak juz Robson bedzie wiec wole kupic jeszcze 1

Nooo przyszło nareszcie

Załączniki

• 1417192419878.jpg
    1417192419878.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Hohohoho!!!! Jaki zapas wkladek :p

Ejjj laski wlasnie
Do mycia butelek konieczny jest specjalny plyn? _z tego co kojarze mlody mial myte w normalnym plynie do naczyn....

Do góry