reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
agulqa widziałam takie, ale one są takie małe.. a ja to bym chciała takiego konkretnego :-)
Elutka rewelacja, widzę, że NUK rządzi ;-) Ja zdecydowałam się na butelki i smoczki LOVI :-)

Jenn Nuk'a mam sprawdzonego i bardzo lubię tą firmę poza tym chyba jest to jedyna firma produkująca lataksowe smoczki :-) i szata graficzna mi się podoba

Kurcze nie pamiętam kto albo Bada albo Sprite wstawiała link do kolesia od poscieli.
Kojarzę zdjęcie z ochraniaczem/rożkiem szarym w białe grochy :-D
Możecie jeszcze raz wstawić, bo za cholerę nie mogę sie dokopac na wątku

Sprite ja mam plan zakupowy jak mlody pojdzie spac :)

agulqa zawsze przez neta mozesz zamowic :)

Bada ale super, zazdraszczam juz. Musze zajechac moja pralkę se se se.

Elutka fajne te wkladki z Nuka?

reklama
Elutka właśnie jak te wkładki, czy są dosyć cienkie? Ja wstępnie planuję kupić te z Lansinoh, bo podobno nie są takie wielkie no i chłonne.

Do góry