reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Coś w tym stylu (to ten sklep) danvera, fajne jest to, że można sobie rękaw czy długość całkowitą wybrać. Nie każdy lubi tyłkiem świecić

reklama
Megami, no ja kupiłam teraz te koszule. Wrzuciłam linka do nich pare stron wcześniej. Koszule sa ok. Za te cenę to warto. Tylko rozmiary sa troszkę zaniżone. Ja wzięłam XL a jest taka na styk.

Moj Ł rozwala mnie w swoim nieogarnieciu.
Wyslala mu link na allegro do polek
Koles jak byk napisal ze cena jest za 10cm polki, czyli jak chce polke 50cm to cena razy 5
Mowie do Ł jak to sobie wyobrazam, ze jedna polka 40,60,80 i dwie po 50. Na co ten zadowolony ze mam za,awiac bo to tylko 50zl z przesylka (przesylka 20zl). I wez tu nie je.bnij patela w leb ;-)

A ja wole spac na golasa ;-) albo w koszulce i gatkach :p

Uwaga zrobilam zakupy. Oczywoscie nie moglam sie oprzec i mimo sterty ubran kupilam Robsonowi 4bodziaki na krotki, spodnie dresowe newborn, na wakacje ogrodniczki i sobie jedna koszule do spania w domu (wygodna bedzie do karmienia) i druga rozpinana od gory do dolu (w razie w jakos druga do szpitala). Za wszystko cale 14zl! Poszlam kupic kombinezon ale nie bylo wiec nie moglam wyjsc z niczym :p odebralam jeszcze zakupy z apteki i kupilam za 5zl szczotke plus grzebien dla Roberta.

Tak wiec nie mam jeszcze waniwnki, termometru, reczniczka, mokrych chusteczek i stanika.
No i czekam na przesylke z allegro. Jak nie dzis to pewnie w pon lub wtprek bedxie do odebrania.

Gdzie moge kupic foremki do ciastek z jakimis swiatecznymi wzorami?
Bylam w tesco ale nie ma zadnycn choinek, reniferkow itp :-(

Załączniki

• 1417174847758.jpg
    1417174847758.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 1417174869368.jpg
    1417174869368.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 1417174895259.jpg
    1417174895259.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 1417174915029.jpg
    1417174915029.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 1417174935611.jpg
    1417174935611.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 45
Agulqa to żeś majątek wydała!
Foremnki. .hmm w kauflandzie ostatnio widziałam, nawet kupowałam sasiadce taki szablon z foremkami-fajna sprawa, przykladasz do ciasta, przejezdzasz wałkiem i gotowe :-)

reklama
Do góry