reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite ja nawet nie wiem z czego mam teraz ale na pewno mega matujacy a i tak ryj mi sie swieci jak juz sie zdarzy ze sie pomaluje
W ogole wkurzaja mnie juz te hormony, wlosy co dwa dni sa jak olejem wysmarowane
Blee
Ja mam mega tlusta cere
I najgorsze ze mam toniki, plyny itp matujace i lipa
W ogole wkurzaja mnie juz te hormony, wlosy co dwa dni sa jak olejem wysmarowane
Blee
Ja mam mega tlusta cere
I najgorsze ze mam toniki, plyny itp matujace i lipa
bada m.
ja używam od roku Pupa Active Light ,a że jest drogi (maluje się codziennie) to kupuje 15-20 próbek na allegro za 1 zł 2 ml, od kąt dali próbkę w Twoim Stylu to jest mój numer jeden a wcześniej latami używałam Maybelline dream satin liguid
jenn200818
Dziewczyny czy Wam już po ciąży wypadały bardzo włosy? Brałyście jakieś witaminy po porodzie?
Mnie się wzmocniły włosy w ciąży, no ale podobno potem bardzo ich kondycja spada..
Mnie się wzmocniły włosy w ciąży, no ale podobno potem bardzo ich kondycja spada..
Doggi, no Mary Kay ma fajne kosmetyki. mialam kilka próbek kremów itp. i super, ale cena... choć koleżanka z 40% rabatem sprzedaje.
ja od kilku lat podklad vichy aera teint i dla mnie jest idealny. kończy mi się opakowanie i póki nie chodzę do pracy postanowiłam testować inne. najpierw padło na oriflame, bo w katalogu jest promocja.
ja od kilku lat podklad vichy aera teint i dla mnie jest idealny. kończy mi się opakowanie i póki nie chodzę do pracy postanowiłam testować inne. najpierw padło na oriflame, bo w katalogu jest promocja.
reklama