reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Sprite ja nawet nie wiem z czego mam teraz ale na pewno mega matujacy a i tak ryj mi sie swieci jak juz sie zdarzy ze sie pomaluje
W ogole wkurzaja mnie juz te hormony, wlosy co dwa dni sa jak olejem wysmarowane
Blee

Ja mam mega tlusta cere
I najgorsze ze mam toniki, plyny itp matujace i lipa

To ja muszę mieć podkład, oczy pomalowane cieniami albo kredką i tusz do rzęs.
Inaczej mogę robić karierę w Hollywood jako potwór w horrorze :-D
Czasem jeszcze na poliki kulek brązujących używam

ja używam od roku Pupa Active Light ,a że jest drogi (maluje się codziennie) to kupuje 15-20 próbek na allegro za 1 zł 2 ml, od kąt dali próbkę w Twoim Stylu to jest mój numer jeden :happy: a wcześniej latami używałam Maybelline dream satin liguid

A ja z kolei zawsze miałam super przetłuszczające się włosy a teraz bez bólu kilka dni mogę nie myć. I to mi strasznie pasi :tak:

Dziewczyny czy Wam już po ciąży wypadały bardzo włosy? Brałyście jakieś witaminy po porodzie?
Mnie się wzmocniły włosy w ciąży, no ale podobno potem bardzo ich kondycja spada..

Doggi, no Mary Kay ma fajne kosmetyki. mialam kilka próbek kremów itp. i super, ale cena... choć koleżanka z 40% rabatem sprzedaje.
ja od kilku lat podklad vichy aera teint i dla mnie jest idealny. kończy mi się opakowanie i póki nie chodzę do pracy postanowiłam testować inne. najpierw padło na oriflame, bo w katalogu jest promocja.

Jenn tak 3 miesiące po porodzie włosy wracają do stanu sprzed ciąży. Ja juz się doczekać nie mogę bo ja mam bez ciąży strasznie grube włosy w ogóle ciężkie, a teraz to jakieś nieporozumienie taki busz na głowie :/

reklama
Do góry