reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Yggam zazdroszcze
Ja jak wspominalam mam smalec na glowie
Mi w ogole w ciazy nie zgestnialy
Mam nadzieje ze po nei zaczna wypadac
Bo nie chce do slubu w peruce isc
Doggi mi tez soe mega szybko przestluszczaja
Masakra jakas.
Nulini probowalam juz tej kuracji bo tez slyszalam ze jak sie rzadziej myje to beda sie mniej przetluszczac
U mnie nie zadzialala
Ja jak wspominalam mam smalec na glowie
Mi w ogole w ciazy nie zgestnialy
Mam nadzieje ze po nei zaczna wypadac
Bo nie chce do slubu w peruce isc
Doggi mi tez soe mega szybko przestluszczaja
Masakra jakas.
Nulini probowalam juz tej kuracji bo tez slyszalam ze jak sie rzadziej myje to beda sie mniej przetluszczac
U mnie nie zadzialala
To żeście mnie załamały :-(
U mnie włosy w ciąży strasznie się przerzedziły, mam ich chyba o połowę mniej!!! nawet mąż jak mi mył to sam zauważył, że z tygodnia na tydzień mniej...
To co będzie po porodzie??Chyba naprawdę będę łysa
To pewnie wszystko przez jakieś leki, bo nie widzę innego wyjścia...
U mnie włosy w ciąży strasznie się przerzedziły, mam ich chyba o połowę mniej!!! nawet mąż jak mi mył to sam zauważył, że z tygodnia na tydzień mniej...
To co będzie po porodzie??Chyba naprawdę będę łysa
To pewnie wszystko przez jakieś leki, bo nie widzę innego wyjścia...
agulqa_b
Stosowala ktoras z was w poprzednicj ciazach purelan? Przyslali mi i jakis meeedga gesty jest. Az ciezko wycisnac z tubki. To normalne czy byl w zbyt zimnym pokoju?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziś mają mi przyjść pierwsze paczki, ciekawe, co to będzie
agulqa nie stosowałam, ale dobre opinie słyszałam może faktycznie mu się zmarzło stąd taki gęsty
Nulini ja mam nadzieję, że do jutra wreszcie dotrze moja wyprawkowa paczucha z allegro...niby wczoraj kurier odebrał( zamawiałam we wtrek tydzień temu !!)
Nulini ja mam nadzieję, że do jutra wreszcie dotrze moja wyprawkowa paczucha z allegro...niby wczoraj kurier odebrał( zamawiałam we wtrek tydzień temu !!)
reklama
kasiekz
Agulqa daj do cieplego. Powinien 'rozpuscic sie' troszke
Ja jak Nulini. Glowe myje max. 2 razy w tygodniu a i tak nie mam przetluszczonych i raz na tydzien wystarczyloby. Ale tak od zawsze mam. Pocic tez sie specjalnie nie poce. A wlosy czy przed ciazą czy w trakcie glubie tak samo-umiarkowanie
A podkladu od 10 lat uzywam tego samego-Loreal True Match
Ja jak Nulini. Glowe myje max. 2 razy w tygodniu a i tak nie mam przetluszczonych i raz na tydzien wystarczyloby. Ale tak od zawsze mam. Pocic tez sie specjalnie nie poce. A wlosy czy przed ciazą czy w trakcie glubie tak samo-umiarkowanie
A podkladu od 10 lat uzywam tego samego-Loreal True Match