reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Yggam zazdroszcze
Ja jak wspominalam mam smalec na glowie

Mi w ogole w ciazy nie zgestnialy
Mam nadzieje ze po nei zaczna wypadac
Bo nie chce do slubu w peruce isc :-D

Doggi mi tez soe mega szybko przestluszczaja
Masakra jakas.

Nulini probowalam juz tej kuracji bo tez slyszalam ze jak sie rzadziej myje to beda sie mniej przetluszczac
U mnie nie zadzialala

To żeście mnie załamały :-(

U mnie włosy w ciąży strasznie się przerzedziły, mam ich chyba o połowę mniej!!!:no: nawet mąż jak mi mył to sam zauważył, że z tygodnia na tydzień mniej...
To co będzie po porodzie??Chyba naprawdę będę łysa :szok:
To pewnie wszystko przez jakieś leki, bo nie widzę innego wyjścia...

Stosowala ktoras z was w poprzednicj ciazach purelan? Przyslali mi i jakis meeedga gesty jest. Az ciezko wycisnac z tubki. To normalne czy byl w zbyt zimnym pokoju?

agulqa nie stosowałam, ale dobre opinie słyszałam :) może faktycznie mu się zmarzło stąd taki gęsty
Nulini ja mam nadzieję, że do jutra wreszcie dotrze moja wyprawkowa paczucha z allegro...niby wczoraj kurier odebrał( zamawiałam we wtrek tydzień temu !!)

Agulqa, a spróbuj jakąś wykalaczka pogrzebać w nim, bo ja też kiedyś coś zamówiłam i ciężko się wyciskało, a okazało się, że to warstwa na wierzchu tylko taka gęsta była.
No chyba, że on faktycznie taki jest

reklama
Agulqa daj do cieplego. Powinien 'rozpuscic sie' troszke:)

Ja jak Nulini. Glowe myje max. 2 razy w tygodniu a i tak nie mam przetluszczonych i raz na tydzien wystarczyloby. Ale tak od zawsze mam. Pocic tez sie specjalnie nie poce. A wlosy czy przed ciazą czy w trakcie glubie tak samo-umiarkowanie:)

A podkladu od 10 lat uzywam tego samego-Loreal True Match:)

Do góry