reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Yggam zazdroszcze
Ja jak wspominalam mam smalec na glowie

Mi w ogole w ciazy nie zgestnialy
Mam nadzieje ze po nei zaczna wypadac
Bo nie chce do slubu w peruce isc :-D

Doggi mi tez soe mega szybko przestluszczaja
Masakra jakas.

Nulini probowalam juz tej kuracji bo tez slyszalam ze jak sie rzadziej myje to beda sie mniej przetluszczac
U mnie nie zadzialala

To żeście mnie załamały :-(

U mnie włosy w ciąży strasznie się przerzedziły, mam ich chyba o połowę mniej!!!:no: nawet mąż jak mi mył to sam zauważył, że z tygodnia na tydzień mniej...
To co będzie po porodzie??Chyba naprawdę będę łysa :szok:
To pewnie wszystko przez jakieś leki, bo nie widzę innego wyjścia...

Stosowala ktoras z was w poprzednicj ciazach purelan? Przyslali mi i jakis meeedga gesty jest. Az ciezko wycisnac z tubki. To normalne czy byl w zbyt zimnym pokoju?

agulqa nie stosowałam, ale dobre opinie słyszałam :) może faktycznie mu się zmarzło stąd taki gęsty
Nulini ja mam nadzieję, że do jutra wreszcie dotrze moja wyprawkowa paczucha z allegro...niby wczoraj kurier odebrał( zamawiałam we wtrek tydzień temu !!)

Agulqa, a spróbuj jakąś wykalaczka pogrzebać w nim, bo ja też kiedyś coś zamówiłam i ciężko się wyciskało, a okazało się, że to warstwa na wierzchu tylko taka gęsta była.
No chyba, że on faktycznie taki jest

reklama
Agulqa daj do cieplego. Powinien 'rozpuscic sie' troszke:)

Ja jak Nulini. Glowe myje max. 2 razy w tygodniu a i tak nie mam przetluszczonych i raz na tydzien wystarczyloby. Ale tak od zawsze mam. Pocic tez sie specjalnie nie poce. A wlosy czy przed ciazą czy w trakcie glubie tak samo-umiarkowanie:)

A podkladu od 10 lat uzywam tego samego-Loreal True Match:)

Do góry