reklama
Ja używam revlon colorstay na zmianę z bourjois healthy mix, kiedyś używałam m.in. bb ale straszne ślady zostawia na ciuchach. .
Mi włosy zaczęły strasznie wypadać 3msc po urodzeniu. ..masakra! Owszem, brałam dalej witaminy te ci e ciąży ale to bardziej przez to że karmilam. Z tego co wiem to te osłabione muszą po prostu wypaść i żaden wynalazek nic nie pomoże. .tak mi tez mówiła fryzjerka
Mi włosy zaczęły strasznie wypadać 3msc po urodzeniu. ..masakra! Owszem, brałam dalej witaminy te ci e ciąży ale to bardziej przez to że karmilam. Z tego co wiem to te osłabione muszą po prostu wypaść i żaden wynalazek nic nie pomoże. .tak mi tez mówiła fryzjerka
bada m.
Fanka BB :)
to mi się w ciąży mniej przetłuszczają ,tak to myłam co drugi dzień,a teraz mogę nie myć 3 dni i jest nieźle ;-)
a po porodzie tak gdzieś miesiąc bardzo zaczęły mi włosy wypadać,teraz mam długie,mocne i lśniące
a po porodzie tak gdzieś miesiąc bardzo zaczęły mi włosy wypadać,teraz mam długie,mocne i lśniące
ja w tej ciąży też jakoś normalnie. ani nie tłuste, ani szczególnie gęste.
w pierwszej ciąży bardziej działały na mnie hormony. cycki jak balony, włosy gęste i lśniące, syfy na ryju. teraz nic. prawie jak zawsze-tylko cycki większe, ale bez szału (dla mnie i tak wielkie).
w pierwszej ciąży bardziej działały na mnie hormony. cycki jak balony, włosy gęste i lśniące, syfy na ryju. teraz nic. prawie jak zawsze-tylko cycki większe, ale bez szału (dla mnie i tak wielkie).
A ja z kolei zawsze miałam super przetłuszczające się włosy a teraz bez bólu kilka dni mogę nie myć. I to mi strasznie pasi
Mam to samo )))
Co do podkładów to ja długo miałam Astor anti stres & lift, bardzo mi pasował, ale przestali produkować. Dziady. Teraz mam Astor perfect stay. Zostałam przy marce, bo nie chciało mi się odcienia dopasowywać od początku. Kosmetykom Oriflame i Avon jakoś nie mogę zaufać. Nie wiem czemu.
A co do włosów, to muszą wypaść po ciąży i już. W ciąży proces wypadania jest zatrzymany więc potem wydaje się ich być dużo. Ja mam podobnie jak Doggi, mam teraz aż za dużo, ale w sumie długie więc jest fajnie. Nie narzekam.
A co do włosów, to muszą wypaść po ciąży i już. W ciąży proces wypadania jest zatrzymany więc potem wydaje się ich być dużo. Ja mam podobnie jak Doggi, mam teraz aż za dużo, ale w sumie długie więc jest fajnie. Nie narzekam.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja głowę myję tylko we wtorki i soboty, na studiach co 2 dni, ale właśnie strasznie mi się przetłuszczały, więc w ciąży i po porodzie się katowałam, myłam tylko 2 razy w tygodniu i przestały się przetłuszczać ;-)
Po porodzie wpadałam w panikę, że wyłysieję, normalnie garściami rwałam włosy i teraz pewnie będzie to samo, bo przez 8 miesięcy nie wypadają mi prawie wcale...
A podkładu nie używam od liceum
Jedynie na dyskoteki, a tak to czasem kremu BB
Po porodzie wpadałam w panikę, że wyłysieję, normalnie garściami rwałam włosy i teraz pewnie będzie to samo, bo przez 8 miesięcy nie wypadają mi prawie wcale...
A podkładu nie używam od liceum
Jedynie na dyskoteki, a tak to czasem kremu BB