mój też codziennie wspomina o siostrze, że to jego maleńka dziewczynka, a on jest małym chłopcem . głaszcze i całuje brzuch. jak leci reklama z niemowlakiem, to też zwraca uwagę. ale jak będzie po porodzie? on będzie miał dopiero równe 3 lata. trochę się boję scen zazdrości.
reklama
Elutka to prawda dzieciaki są cudne, Ola tez wiecznie brata zagaduje "Stachu, staaaaaachu obudź się, kopnij mnie, choć troszeczkę, jestem duża nie bój się nie będzie mnie bolało"
Sprite 3 lata to już duży berbeć i mega kumaty wiec wydaje mi się ze nie musisz się bać, choć zazdrość to zazdrość, moja koleżanka mając 13 lat została siostrą i strasznie źle yo zniosła mega zazdrosna była i swego rodzaju bunt i depresję miała
Sprite 3 lata to już duży berbeć i mega kumaty wiec wydaje mi się ze nie musisz się bać, choć zazdrość to zazdrość, moja koleżanka mając 13 lat została siostrą i strasznie źle yo zniosła mega zazdrosna była i swego rodzaju bunt i depresję miała
Sprite mój dopiero skończył 2 miesiąc temu. .. ja mam zamiar młodego angażować w większość czynności przy młodszym braciszku żeby nie czuł się odrzucony a potrzebny :-) Przypuszczam, że na początku na bank będzie zazdrość..niedługo się przekonam
agulqa_b
Fanka BB :)
Laski co myslicie o lampie z papierowym abazurem do mlodego do pokoju?
Wiecie co, mi się wydaje ze dużo zależy też od tego jak zachowują się goście.... Bo do tej pory kto przychodził to było np Tomek, chodź tu fo cioci daj buziaka, a nam coś dla ciebie a jsk pojawia się nowy lokator to wielu z przychodzących juz nie widzi tego "Tomka" tylko od razu lecą do bobasa i Sue spuszczaja nad nim, który ma wszystkich w du.pie a ten starszak czuje się odtracony
Doggi, no właśnie. też będę na to zwracać uwagę, bo pewnie samej mi żal młodego będzie. w końcu to mój synuś kochany ;-);-)
Elutka, ja też. juz teraz pomagał mi w komodzie siostry układać różne rzeczy. ale póki nie ma maluszka z nami to dla niego to pewnie tylko taka zabawa.
agulqa, tylko zwróc uwage, bo niektore te papierowe lampy dają mało światła
Elutka, ja też. juz teraz pomagał mi w komodzie siostry układać różne rzeczy. ale póki nie ma maluszka z nami to dla niego to pewnie tylko taka zabawa.
agulqa, tylko zwróc uwage, bo niektore te papierowe lampy dają mało światła
reklama