reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Unita, no właśnie za cholerę nie mam pomysłu na te nalewki :---( Kiedyś wieki temu robiłam likier karmelowy ala Baileys i ajerkoniak, ale nie pamiętam, skąd brałam przepisy :-(
Elutka, też myślałam o pierniczkach, ale jakieś takie mi się to wydaje "ubogie", zwłaszcza, że ja mam do zrobienia prezenty tylko dorosłym :-( Rodzicom i dziadkom :-(
Elutka, też myślałam o pierniczkach, ale jakieś takie mi się to wydaje "ubogie", zwłaszcza, że ja mam do zrobienia prezenty tylko dorosłym :-( Rodzicom i dziadkom :-(
Nulini, no co Ty! pierniki super sprawa. tylko weź je zapakuj do słoika na wzór takiego z Ikeii KORKEN Słoik z pokrywką - IKEA lub coś takiego BURKEN Słoik z pokrywką - 0.5 l - IKEA
wstążka do tego z jakąś karteczką z życzeniami i zajebisty prezent!
wstążka do tego z jakąś karteczką z życzeniami i zajebisty prezent!
jenn200818
Fanka BB :)
LayDeek Ty to jesteś dobrze przygotowana :-)
agulqa_b
Alecta u nas w lumpie jak dostawa to 60zl kg :-\
Nulini ja sis mialam robic pudelko na herbaty bo chciala, juz wszystko obmyslilam a ona mi pisze ze nie chce tego pudelka... nie wiem co jej dam. Ale wlasnie bede piekla pierniczki i babciom i dziadkom damy na pewno. Nie bede nic kupowac. Mojej mamie pewnie te butelki, tacie nie wiem a o rodzinie ł niech on mysli
Laydeek niezla kolekcja!
Nulini ja sis mialam robic pudelko na herbaty bo chciala, juz wszystko obmyslilam a ona mi pisze ze nie chce tego pudelka... nie wiem co jej dam. Ale wlasnie bede piekla pierniczki i babciom i dziadkom damy na pewno. Nie bede nic kupowac. Mojej mamie pewnie te butelki, tacie nie wiem a o rodzinie ł niech on mysli
Laydeek niezla kolekcja!
LayDeek pajace i body 56 poproszę
Agulqa w tym lumpku akurat nie jest na wagę, ale nie wiem jak cenowo to wychodzi.
Byłam tam raz, ale akurat dzień przed dostawą to np widziałam fajną kurtkę z Rivers Island za 36 zł i aż żałowałam, że teraz bym się w nią nie zmieściła
Agulqa w tym lumpku akurat nie jest na wagę, ale nie wiem jak cenowo to wychodzi.
Byłam tam raz, ale akurat dzień przed dostawą to np widziałam fajną kurtkę z Rivers Island za 36 zł i aż żałowałam, że teraz bym się w nią nie zmieściła
reklama
agulqa_b
Alecta u nas w lumpkach gdzie nie jest na wage ceny sa jak w sklepach