reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

My w tym miesiącu kończymy z zakupami, ale w przyszłym trzeba jeszcze trochę rzeczy kupić.. Dziś tylko Ikea ale to głównie rzeczy dla nas :)

reklama
Elutka super ten link a ceny niektore jak na allegro lub nizsze
Moze czesc rzeczy tam zamowie

Laydeek dzieki za opinie ;-)

Ja nie wiem czy cokolwiek w tym miesiacu kupimy jeszcze bo nasza kasa w powietrzy wisi!!!!:-\

Femme, które to z lidla ? Lidl jest mi bardziej dostępny, niż Rossman...
Też już koniec moich zakupów na ten miesiąc, w grudniu ostatnie podrygi. No i święta :laugh2: Uwielbiam... Już pierwsze ozdoby na choinkę zakupione, bo po przeprowadzce nie mieliśmy nic kompletnie... A choinka musi być do sufitu i żywa konieczne, inaczej sobie nie wyobrażam :sorry:
Ze względu na brak cukru w diecie i jakichkolwiek słodyczy oczywiście kupiłam w biedronie wczoraj metalowe pudełko na słodkości i żeby nie było niesprawiedliwości - ci co mogą to jedzą, moje lądują w pudełku, przynajmniej mam satysfakcję, że się zapełnia ;-) Będą na lepsze czasy ;-)

to mnie w tym roku święta nie ruszają w ogóle,cały czas Gniewko na pierwszym miejscu :-D

według Sroki najlepsze chusteczki są z Netto-Tibelly Baby,z Rossmana -Tami Cotton natural care i z Kauflanda Wickies sensitive (teraz są na promocji,ale w moim kauflandzie nie ma sensitive)

Femme, Unita te o których pisałam z Lidia Toujours są naprawdę super i szczerze polecam. Nie są drogie, jest ich dużo i nie maja tyle w składzie tych syfnych składników.
Rossman znowu miał swojego czasu różowe i niebieskie i któreś były mało mokre, nie wiem jak teraz.

reklama
Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg no właśnie o tych jeszcze dobrze piszę :-) i chyba nie są drogie skoro to lidl :-p

Załączniki

• Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg
    Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 37
Do góry