reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja jutro jadę po worki z ciuchami do babci. ale młody miał dużo, więc nie sądzę, żebym musiała coś dokupić, uffff.

reklama
Unita, no właśnie za cholerę nie mam pomysłu na te nalewki :-:)-:)-( Kiedyś wieki temu robiłam likier karmelowy ala Baileys i ajerkoniak, ale nie pamiętam, skąd brałam przepisy :-(

Elutka, też myślałam o pierniczkach, ale jakieś takie mi się to wydaje "ubogie", zwłaszcza, że ja mam do zrobienia prezenty tylko dorosłym :-( Rodzicom i dziadkom :-(

ImageUploadedByForum BabyBoom1416414094.970208.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1416414111.212606.jpg

To moje ubranka w rozmiarze 56-62 plus kilka sukienek w szafie. Nic juz nie kupuje!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416414094.970208.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416414094.970208.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 52
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1416414111.212606.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416414111.212606.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
Alecta u nas w lumpie jak dostawa to 60zl kg :-\

Nulini ja sis mialam robic pudelko na herbaty bo chciala, juz wszystko obmyslilam a ona mi pisze ze nie chce tego pudelka... nie wiem co jej dam. Ale wlasnie bede piekla pierniczki i babciom i dziadkom damy na pewno. Nie bede nic kupowac. Mojej mamie pewnie te butelki, tacie nie wiem a o rodzinie ł niech on mysli :p

Laydeek niezla kolekcja!

LayDeek pajace i body 56 poproszę :-D

Agulqa w tym lumpku akurat nie jest na wagę, ale nie wiem jak cenowo to wychodzi.
Byłam tam raz, ale akurat dzień przed dostawą to np widziałam fajną kurtkę z Rivers Island za 36 zł i aż żałowałam, że teraz bym się w nią nie zmieściła:-p

reklama
Do góry