reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mmm... ja mam aż za dużo zarąbistych lumpków, na szczęście tylko do jednego zajeżdżam po drodze najczęściej, inaczej bym zbankrutowała :-p
Nulini ja mam koleżankę świetną w nalewkach i likierach, pyszne robi. Wieczorem do niej zadzwonię, niech mi wrzuci jakieś przepisy, to się podzielę ;-)

edit

Rozmawiałam z koleżanką od nalewek i likierów, mówi, że likier to szybka robota, a z nalewką to już gorzej, trochę nie sezon na owoce itd. Do likierów poleciła takie zaprawki zaprawka esencja do alkoholu do wyboru Łódź BIOWIN (4784847338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., powiedziała, że jak będę miała to dać znać, a może i dziś znajdzie chwilę, to napisze co dalej. Można też użyć aromatów i barwników spożywczych, ale to już chyba szkoda zachodu, jak są takie zaprawki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini zrób tak jsk pisze sprite, ja mam właśnie taki plan-upiec i ładnie zapakować ;-)
Ja też mam za dużo betow dla maluszka
.wątpię czy we wszystko zdążę ubrać ;-) Cześć nawet oddaje dziewczynie w potrzebie.

Alecta , Agulqa Happy kupuję na stronie blizejciebie.pl bo u nas akurat teraz tylko na Happy jedziemy u Domi, bo Dada wiecznie mokra i odparza, a Pampers w rozm 5 już wychodzi drogo, nawet w big pakach. Hapy w rozmiarach 1 i 2 są inne od pozostałych. Są mee ega szerokie w porównaniu z Pampersem. Ale wydają się mniej chemiczne od Pampersa czy Dady.

Ja z tych tańszych pieluszek polecam jeszcze Fun&Fit z Rossmana. U nas niestety uczuliły, ale są chłonne i izolują wilgoć od skóry. Teraz mam zamiar je przetestować na nowym dupsku.

Ja ubranek również mam dużo.... za dużo. Co prawda te mniejsze rozmiary już w niektórych przypadkach noszą już widoczne ślady użycia. Ale jeszcze je wyprałam, bo z tego co pamiętam to przy Domi były najwygodniejsze:-D

Unita, aaa, te zaprawki to takie "pójście na łatwiznę", ja pamiętam, że jak ten ajerkoniak czy Baileysa robiłam, to się przyrządzało - coś tam z czymś mieszałam, dodawałam, podgrzewałam, mieszałam i wódka na koniec...

Lay ty już ładnie do przodu jesteś ;-) W szafeczkach poukładane :-) Ja mam najwięcej ciuszków na 62, na 56 trochę, na 68 w sumie niewiele i na 74 mam 2 komplety ale myślę , ze to na jesien będą dobre. W tym tyg kończę prać nasze pranie, bo non stop kosz pełen i zaczynam małego ubranka prać, prasować i układać. Myślę , że w ciągu 2 tyg pokoik cały przygotowany już będzie :-)

Laydeek niezła wyprawka :-)

Ja dzisiaj moje wyprasuje i uloze ładnie bo póki co wypralam i wycisnelam w komode :p i zobaczymy jak po wizycie prywatnej będzie bo chyba będę musiała po lumpach chodzić szukać małych rozmiarów bo mam wszystko od 56 i to też nie wiele bo nastawilam się że druga dluga jak Nina będzie ;-)

Femme - zaczekaj na wizytę prywatną mała może będzie drobna ale długa wiesz taka modelka. Na wizytowym przeczytaj o mojej wizycie. Daj znać kiedy masz wizytę.

reklama
Do góry